Povezane vesti

"Sahranili me živog i zdravog": Slavnom glumcu objavili lažnu čitulju, kolega među prvima izjavio saučešće

"Sahranili me živog i zdravog": Slavnom glumcu objavili lažnu čitulju, kolega među prvima izjavio saučešće

Mondo pre 2 dana
Glumac Deni Treho, najpoznatiji po ulogama u filmovima "Mačete", razjasnio je glasine koje su kružile društvenim mrežama u nedelju da je preminuo. "Hvala svima na brizi, ali ja sam živ i po", napisao je Treho na svom Instagram profilu i dodao: "Neko širi… »
"Hvala na brizi, ali živ sam" Slavnog glumca živog sahranili, pa poslao burtalnu poruku svima

"Hvala na brizi, ali živ sam" Slavnog glumca živog sahranili, pa poslao burtalnu poruku svima

Kurir pre 2 dana
Glumac Deni Treho, najpoznatiji po ulogama u filmovima „Mačete“, razjasnio je glasine koje su kružile društvenim mrežama u nedelju da je preminuo. „Hvala svima na brizi, ali ja sam živ i po“, napisao je Treho na svom Instagram profilu. „Neko širi lažne… »
Deni Treho se oglasio posle lažne vesti da je preminuo

Deni Treho se oglasio posle lažne vesti da je preminuo

Telegraf pre 3 dana
Zvezda filma "Mačeta" Deni Treho reagovao nakon lažne vesti da je preminuo. Ova informacija proširila se društvenim mrežama, a poznati glumac oglasio se na Instagramu, uz konstataciju da to nema veze sa istinom. "Hvala svima na brizi, ali ja sam i te… »

Vesti dana »