Povezane vesti
"Sahranili me živog i zdravog": Slavnom glumcu objavili lažnu čitulju, kolega među prvima izjavio saučešće
Mondo pre 2 dana
Glumac Deni Treho, najpoznatiji po ulogama u filmovima "Mačete", razjasnio je glasine koje su kružile društvenim mrežama u nedelju da je preminuo. "Hvala svima na brizi, ali ja sam živ i po", napisao je Treho na svom Instagram profilu i dodao: "Neko širi… »
"Hvala na brizi, ali živ sam" Slavnog glumca živog sahranili, pa poslao burtalnu poruku svima
Kurir pre 2 dana
Glumac Deni Treho, najpoznatiji po ulogama u filmovima „Mačete“, razjasnio je glasine koje su kružile društvenim mrežama u nedelju da je preminuo. „Hvala svima na brizi, ali ja sam živ i po“, napisao je Treho na svom Instagram profilu. „Neko širi lažne… »
Deni Treho se oglasio posle lažne vesti da je preminuo
Telegraf pre 3 dana
Zvezda filma "Mačeta" Deni Treho reagovao nakon lažne vesti da je preminuo. Ova informacija proširila se društvenim mrežama, a poznati glumac oglasio se na Instagramu, uz konstataciju da to nema veze sa istinom. "Hvala svima na brizi, ali ja sam i te… »
Vesti dana »

Uhapšena osoba zbog ubistva Kirka puštena na slobodu, istraga se nastavlja, naveo FBI
Slobodna Evropa pre 6 minutajoš 35 povezanih

Opasno nevreme stiže u Srbiju Pljuskovi, gromovi i vetar olujne jačine
Dnevnik pre 11 minutajoš 14 povezanih

Danas se obeležava Usekovanje glave Jovana Krstitelja: Ovaj praznik danas ima poseban značaj i strogo se poštuju ova pravila
Nova pre 11 minutajoš 10 povezanih

Snažan zemljotres zatresao severnu Makedoniju: Izmereno 3,8 stepeni po Rihteru
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih