Povezane vesti
Sofija Šašić u školi trpela maltretiranje a sve se dodatno zakomplikovalo kad je došao Lukas
Svet & Skandal 08.09.2025
Ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija Šašić, prvi put je javno podelila kroz šta je prolazila odrastajući uz poznate roditelje. Ispovest Sofije Šašić otkriva koliko su je bolele osude vršnjaka i kako se nosila sa razvodom majke i oca. –… »
"Kad je došao Aca lukas tek je bio haos": Ispovest Sofije Šašić, zbog roditelja su je maltretirali u školi: "Realnost njihovog…
Blic 08.09.2025
Ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija Šašić prvi put je otvorila dušu o detaljima iz svog života, te je otkrila kroz šta je prolazila zbog poznatih roditelja. - Ja sam trpela mnogo uvreda u školi. Dođem u školu, a onda mi prozivaju… »
"Izašla si na naslovnoj, šta se trpaš?: Sofija trpela vršnjačko nasilje, ni sa kim iz škole nije ostala u kontaktu
Mondo 08.09.2025
Sofija Šašić, ćerka folk pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, otkrila je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja. Gostujući u jednoj emisiji, Sofija je bez zadrške govorila o detinjstvu, odrastanju i razvodu svojih roditelja, ali i priznala šta je… »
Ćerka Željka Šašića pretrpela nasilje - Sofija jedva progovorila: "Moju suknju su..."
Telegraf 08.09.2025
Sofija Šašić progovorila je o odrastanju, ali i kroz kakve emotivne lomove je njena porodica prolazila. Ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, od ranog detinjstva izložena je bila javnosti. O razvodu svojiim roditelja nije govorila u medijima… »
"U školi sam pretrpela mnogo uvreda" Sofija Šašić progovorila o vršnjačkom nasilju i agoniji koju je prolazila kao dete…
Kurir 08.09.2025
Sofija Šašić, ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, od ranog detinjstva izložena je bila javnosti. O razvodu svojiim roditelja nije govorila u medijima, a nedavno je rešila da otvori dušu. Sofija je govorila i o vršnjačkom nasilju koje je… »
Vesti dana »
Nove cene goriva na pumpama: Gorivo skuplje i ovog petka! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 14 minutajoš 29 povezanih
Udruženja tvrde da je vlast ubacila ljude u njihove redove da bi razbila proteste poljoprivrednike
Beta pre 3 satajoš 17 povezanih
Peter Sijarto: Putnički vozovi od Beograda do Budimpešte najkasnije od 27. marta
Nedeljnik pre 39 minutajoš 30 povezanih
Odbornici Skupštine Beograda usvojili rebalans budžeta za 2026. godinu
Beta pre 34 minutajoš 22 povezane