Povezane vesti
Sofija Šašić u školi trpela maltretiranje a sve se dodatno zakomplikovalo kad je došao Lukas
Svet & Skandal pre 1 dan
Ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija Šašić, prvi put je javno podelila kroz šta je prolazila odrastajući uz poznate roditelje. Ispovest Sofije Šašić otkriva koliko su je bolele osude vršnjaka i kako se nosila sa razvodom majke i oca. –… »
"Kad je došao Aca lukas tek je bio haos": Ispovest Sofije Šašić, zbog roditelja su je maltretirali u školi: "Realnost njihovog…
Blic pre 1 dan
Ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija Šašić prvi put je otvorila dušu o detaljima iz svog života, te je otkrila kroz šta je prolazila zbog poznatih roditelja. - Ja sam trpela mnogo uvreda u školi. Dođem u školu, a onda mi prozivaju… »
"Izašla si na naslovnoj, šta se trpaš?: Sofija trpela vršnjačko nasilje, ni sa kim iz škole nije ostala u kontaktu
Mondo pre 1 dan
Sofija Šašić, ćerka folk pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, otkrila je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja. Gostujući u jednoj emisiji, Sofija je bez zadrške govorila o detinjstvu, odrastanju i razvodu svojih roditelja, ali i priznala šta je… »
Ćerka Željka Šašića pretrpela nasilje - Sofija jedva progovorila: "Moju suknju su..."
Telegraf pre 2 dana
Sofija Šašić progovorila je o odrastanju, ali i kroz kakve emotivne lomove je njena porodica prolazila. Ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, od ranog detinjstva izložena je bila javnosti. O razvodu svojiim roditelja nije govorila u medijima… »
"U školi sam pretrpela mnogo uvreda" Sofija Šašić progovorila o vršnjačkom nasilju i agoniji koju je prolazila kao dete…
Kurir pre 2 dana
Sofija Šašić, ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, od ranog detinjstva izložena je bila javnosti. O razvodu svojiim roditelja nije govorila u medijima, a nedavno je rešila da otvori dušu. Sofija je govorila i o vršnjačkom nasilju koje je… »
Vesti dana »

Danas u Srbiji promenljivo oblačno i toplo, popodne mestimično kiša
Nedeljnik pre 4 satijoš 12 povezanih

Vrednosti ambrozije u vazduhu znatno iznad graničnih vrednosti, u Beogradu oboren „rekord“
Sputnik pre 1 danjoš 10 povezanih

Generacija z zapalila nepal i oterala premijera sa vlasti: Pljušte ostavke u južnoazijskoj državi posle nasilnih protesta
Večernje novosti pre 1 satjoš 30 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 16 satijoš 5 povezanih

Fifa će drakonski kazniti Srbiju! Engleski mediji se raspisali: "Orlovi" čekaju Albaniju na praznoj Marakani?! Evo i zbog čega!
Kurir pre 10 minutajoš 59 povezanih