Povezane vesti
Devedesetih smo ih svi imali, a sad za jednu kasetu možete da dobijete više od prosečne plate
Nova pre 29 dana
Obnovljeno interesovanje za muzičke kasete deo je šireg vintage trenda na svetskom tržištu. Naravno, neke su vrednije od drugih. U doba digitalnih platformi, sve više kolekcionara i ljubitelja muzike okreće se analognim formatima, tražeći upravo ono što… »
Pregledajte svoje tavane i podrume: Svi su ih imali, a sada vrede bogatstvo
N1 Info pre 29 dana
Obnovljeno interesovanje za muzičke kasete deo je šireg vintage trenda na svetskom tržištu. U doba digitalnih platformi, sve više kolekcionara i ljubitelja muzike okreće se analognim formatima, tražeći upravo ono što današnja tehnologija nema — šarm… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 54 minutajoš 63 povezane

Nova.rs: Sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra u šest sati ujutru
Nova ekonomija pre 4 satijoš 26 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 9 minutajoš 53 povezane

U Medveđi bez struje oko 20 odsto korisnika: "Radimo na otklanjanju posledica nevremena
Euronews pre 8 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih