Povezane vesti

Počinje suđenje Rajanu Rutu, zbog pokušaja atentata na Trampa 2024. godine

Počinje suđenje Rajanu Rutu, zbog pokušaja atentata na Trampa 2024. godine

NIN pre 2 dana
Rajan Rut (59) optužen za pokušaj ubistva američkog predsednika Donalda Trampa prošle godine na njegovom golf terenu na Floridi, odlučio je, uoči suđenja koje počinje danas, da otpusti svoj pravni tim, i da se sam brani na sudu. Rajan Rut se suočava sa… »
Napravio "snajpersko gnezdo", čekao Trampa kod golf terena! Počinje suđenje za pokušaj ubistva predsednika Amerike, optuženi u…

Napravio "snajpersko gnezdo", čekao Trampa kod golf terena! Počinje suđenje za pokušaj ubistva predsednika Amerike, optuženi u…

Blic pre 2 dana
Rajan Raut (59) optužen za pokušaj ubistva američkog predsednika Donalda Trampa prošle godine na njegovom golf terenu na Floridi, odlučio je, uoči suđenja koje počinje danas, da otpusti svoj pravni tim, i da se sam brani na sudu. Raut se suočava sa pet… »
Počinje suđenje Rajanu Rutu za atentat na Trampa: Prošle godine pokušao da ga ubije na njegovom golf terenu

Počinje suđenje Rajanu Rutu za atentat na Trampa: Prošle godine pokušao da ga ubije na njegovom golf terenu

Euronews pre 2 dana
Rajan Rut (59) optužen za pokušaj ubistva američkog predsednika Donalda Trampa prošle godine na njegovom golf terenu na Floridi, odlučio je, uoči suđenja koje počinje danas, da otpusti svoj pravni tim, i da se sam brani na sudu. Rut se suočava sa pet… »
Počinje suđenje Rajanu Rutu zbog pokušaja atentata na Trampa 2024. godine

Počinje suđenje Rajanu Rutu zbog pokušaja atentata na Trampa 2024. godine

Politika pre 2 dana
Optuženi se izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice. VAŠINGTON - Rajan Rut (59) optužen za pokušaj ubistva američkog predsednika Donalda Trampa prošle godine na njegovom golf terenu na Floridi, odlučio je, uoči suđenja koje počinje danas, da… »

Vesti dana »