Повезане вести
"Узела је пуну шаку лекова, спасила сам јој живот" Рушка Јакић о јачини својих реченица које су многима промениле живот
Курир 08.09.2025
Рушка Јакић, проговорила је о свом новом бизнису који је покренула у 87. години живота. Новинарка живи живот по својим правилима, а како каже требало је да прође 20 година да би је жене разумеле. - Ја себе сматрам срећном женом… »
"Жена је узела пуну шаку лекова, спасила сам јој живот": Рушка Јакић о тајни своје среће: "Умрли су ми родитељи, пас, развела…
Блиц 08.09.2025
Рушка Јакић, позната српска новинарка и тв водитеља за "Блиц" је проговорила о свом новом бизнису који је покренула у 87. години живота. Рушка Јакић живи живот по својим правилима, а како каже требало је да прође 20 година да би… »
Вести дана »
Студенти из Новог Сада радикализују борбу: Позивају на бојкот наставе и протесте, позвали колеге из Београда, Ниша и Крагујевца да им се придруже (ВИДЕО)
Данас пре 1 сатјош 43 повезане
И Петрохемија иде Молу, али није искључено да је преузме АДНОЦ
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 35 повезаних
Трамп испалио читав бараж лажних тврдњи у Давосу: Једна нетачна изјава о Кини види се чак из свемира
Блиц пре 1 сатјош 82 повезане
Вучић са Орбаном, Мирзијојевим и Кришто у Давосу о питањима енергетске безбедности и инвестицијама
РТВ пре 2 сатајош 22 повезане