Povezane vesti

"Uzela je punu šaku lekova, spasila sam joj život" Ruška Jakić o jačini svojih rečenica koje su mnogima promenile život

"Uzela je punu šaku lekova, spasila sam joj život" Ruška Jakić o jačini svojih rečenica koje su mnogima promenile život

Kurir pre 3 dana
Ruška Jakić, progovorila je o svom novom biznisu koji je pokrenula u 87. godini života. Novinarka živi život po svojim pravilima, a kako kaže trebalo je da prođe 20 godina da bi je žene razumele. - Ja sebe smatram srećnom ženom, to je put na koji sam… »
"Žena je uzela punu šaku lekova, spasila sam joj život": Ruška Jakić o tajni svoje sreće: "Umrli su mi roditelji, pas, razvela…

"Žena je uzela punu šaku lekova, spasila sam joj život": Ruška Jakić o tajni svoje sreće: "Umrli su mi roditelji, pas, razvela…

Blic pre 3 dana
Ruška Jakić, poznata srpska novinarka i tv voditelja za "Blic" je progovorila o svom novom biznisu koji je pokrenula u 87. godini života. Ruška Jakić živi život po svojim pravilima, a kako kaže trebalo je da prođe 20 godina da bi je žene razumele. - Ja… »

Vesti dana »