Povezane vesti

Tirk osudio masovna ubijanja u Gazi i "genocidnu retoriku" Izraela

Tirk osudio masovna ubijanja u Gazi i "genocidnu retoriku" Izraela

RTV pre 2 dana
ŽENEVA - Visoki komesar Ujedinjenih nacija za ljudska prava Folker Tirk osudio je danas Izrael zbog masovnog ubijanja palestinskih civila u Gazi i "genocidnu retoriku" izraelskih lidera i pozvao međunarodnu zajednicu da spreči genocid u "groblju" koje… »
Visoki komesar UN: Retorika lidera Izraela o Pojasu Gaze je genocidna

NIN pre 2 dana
Visoki komesar UN za ljudska prava je danas osudio "genocidnu retoriku" izraelskih lidera o Pojasu Gaze, pozivajući međunarodnu zajednicu da spreči genocid na toj palestinskoj teritoriji koja je "postala groblje". "Užasnut sam otvorenom upotrebom… »

Beta pre 2 dana
Visoki komesar UN za ljudska prava je osudio "genocidnu retoriku" izraelskih lidera o Pojasu Gaze, pozivajući međunarodnu zajednicu da spreči genocid na toj palestinskoj teritoriji koja je "postala groblje". "Užasnut sam otvorenom upotrebom genocidne… »

Radio sto plus pre 2 dana
“Užasnut sam otvorenom upotrebom genocidne retorike i sramotnom dehumanizacijom Palestinaca od strane visokih izraelskih zvaničnika”, rekao je Folker Tirk (Volker Tuerk) na otvaranju 60. sednice Saveta UN za ljudska prava u Ženevi. Tirk je pozvao na… »
"Retorika lidera Izraela o Pojasu Gaze je genocidna"

"Retorika lidera Izraela o Pojasu Gaze je genocidna"

B92 pre 2 dana
Visoki komesar UN za ljudska prava je danas osudio "genocidnu retoriku" izraelskih lidera o Pojasu Gaze, pozivajući međunarodnu zajednicu da spreči genocid na toj palestinskoj teritoriji koja je "postala groblje". "Užasnut sam otvorenom upotrebom… »

Vesti dana »