Povezane vesti

Glavna urednica RT-a bolesna "Idem na operaciju..."

Glavna urednica RT-a bolesna "Idem na operaciju..."

Alo pre 24 sata
Glavna urednica RT-a Margarita Simonjan saopštila je da joj je dijagnostikovana teška bolest i da će uskoro morati na operaciju. Simonjan je to rekla u emisiji „Nedeljno veče sa Vladimirom Solovjovim“ na TV kanalu Rosija-1. - Moram da kažem istinu i da… »
Margarita Simonjan otkrila da je teško bolesna: Idem na operaciju!

Margarita Simonjan otkrila da je teško bolesna: Idem na operaciju!

Večernje novosti pre 1 dan
GLAVNA urednica RT-a Margarita Simonjan saopštila je da joj je dijagnostikovana teška bolest i da će uskoro morati na operaciju. Foto: Printscreen/Jutjub/UNІAN Simonjan je to rekla u emisiji „Nedeljno veče sa Vladimirom Solovjovim“ na TV kanalu Rosija-1… »
"Dijagnostikovana mi je strašna i ozbiljna bolest": Putinova mezimica šokirala sve, sutra ide na operaciju

"Dijagnostikovana mi je strašna i ozbiljna bolest": Putinova mezimica šokirala sve, sutra ide na operaciju

Mondo pre 1 dan
Glavnoj urednici kanala RT i jednoj od najvatrenijih ruskih proratnih propagandista, Margariti Simonjan, dijagnostikovana je teška bolest prošle nedelje i uskoro će biti podvrgnuta operaciji. Sama Simonjan je to izjavila u programu kanala Rusija-1… »
Putinova omiljena novinarka teško bolesna: "Moram na operaciju"; Muž joj u komi već devet meseci FOTO

Putinova omiljena novinarka teško bolesna: "Moram na operaciju"; Muž joj u komi već devet meseci FOTO

B92 pre 1 dan
Glavna urednica RT-a i medijske grupe "Rusija sevodnja" Margarita Simonjan saopštila je da joj je dijagnostikovana teška bolest i da će uskoro morati na operaciju. Ona je to rekla u emisiji "Nedeljno veče sa Vladimirom Solovjovim" na TV kanalu Rosija-1… »
(Video): Zloglasna Putinova miljenica šokirala milionski auditorijum: "Dijagnostikovana mi je strašna bolest"

(Video): Zloglasna Putinova miljenica šokirala milionski auditorijum: "Dijagnostikovana mi je strašna bolest"

Blic pre 1 dan
Glavnoj urednici kanala RT i jednoj od najvatrenijih ruskih proratnih propagandista, Margariti Simonjan, dijagnostikovana je teška bolest prošle nedelje i uskoro će biti podvrgnuta operaciji. Sama Simonjan je to izjavila u programu kanala Rusija-1. -… »
Glavna urednica rt-a teško bolesna! Ide na hitnu operaciju, muž joj već 9 meseci u komi! "Kada dođe nevolja, otvori kapiju"

Glavna urednica rt-a teško bolesna! Ide na hitnu operaciju, muž joj već 9 meseci u komi! "Kada dođe nevolja, otvori kapiju"

Kurir pre 1 dan
Ona je to rekla u emisiji „Nedeljno veče sa Vladimirom Solovjovim“ na TV kanalu Rosija-1. „Moram da kažem istinu i da ohrabrim one koji prolaze kroz istu istinu. Ove nedelje mi je dijagnostikovana strašna, teška bolest. Sutra imam operaciju“, rekla je… »

Vesti dana »