Povezane vesti
Glavna urednica RT-a bolesna "Idem na operaciju..."
Alo 08.09.2025
Glavna urednica RT-a Margarita Simonjan saopštila je da joj je dijagnostikovana teška bolest i da će uskoro morati na operaciju. Simonjan je to rekla u emisiji „Nedeljno veče sa Vladimirom Solovjovim“ na TV kanalu Rosija-1. - Moram da kažem istinu i da… »
Margarita Simonjan otkrila da je teško bolesna: Idem na operaciju!
Večernje novosti 08.09.2025
GLAVNA urednica RT-a Margarita Simonjan saopštila je da joj je dijagnostikovana teška bolest i da će uskoro morati na operaciju. Foto: Printscreen/Jutjub/UNІAN Simonjan je to rekla u emisiji „Nedeljno veče sa Vladimirom Solovjovim“ na TV kanalu Rosija-1… »
"Dijagnostikovana mi je strašna i ozbiljna bolest": Putinova mezimica šokirala sve, sutra ide na operaciju
Mondo 08.09.2025
Glavnoj urednici kanala RT i jednoj od najvatrenijih ruskih proratnih propagandista, Margariti Simonjan, dijagnostikovana je teška bolest prošle nedelje i uskoro će biti podvrgnuta operaciji. Sama Simonjan je to izjavila u programu kanala Rusija-1… »
Putinova omiljena novinarka teško bolesna: "Moram na operaciju"; Muž joj u komi već devet meseci FOTO
B92 08.09.2025
Glavna urednica RT-a i medijske grupe "Rusija sevodnja" Margarita Simonjan saopštila je da joj je dijagnostikovana teška bolest i da će uskoro morati na operaciju. Ona je to rekla u emisiji "Nedeljno veče sa Vladimirom Solovjovim" na TV kanalu Rosija-1… »
(Video): Zloglasna Putinova miljenica šokirala milionski auditorijum: "Dijagnostikovana mi je strašna bolest"
Blic 08.09.2025
Glavnoj urednici kanala RT i jednoj od najvatrenijih ruskih proratnih propagandista, Margariti Simonjan, dijagnostikovana je teška bolest prošle nedelje i uskoro će biti podvrgnuta operaciji. Sama Simonjan je to izjavila u programu kanala Rusija-1. -… »
Glavna urednica rt-a teško bolesna! Ide na hitnu operaciju, muž joj već 9 meseci u komi! "Kada dođe nevolja, otvori kapiju"
Kurir 08.09.2025
Ona je to rekla u emisiji „Nedeljno veče sa Vladimirom Solovjovim“ na TV kanalu Rosija-1. „Moram da kažem istinu i da ohrabrim one koji prolaze kroz istu istinu. Ove nedelje mi je dijagnostikovana strašna, teška bolest. Sutra imam operaciju“, rekla je… »
Vesti dana »
"Ovo je poklon moskovskom agresoru": Poljska oduzela Zelenskom orden, ukrajinski oficir povukao radikalan potez
Mondo pre 46 minutajoš 29 povezanih
Iran najavio novo zatvaranje Ormuskog moreuza zbog izraelskih napada na Liban
Beta pre 17 minutajoš 19 povezanih