Povezane vesti
"Ne dam da me povrede nikad više": Milica Pavlović poslala snažnu poruku - skeniraju je dve laboratorijske naučnice: Stigao…
Blic pre 1 dan
Danas je objavljen novi singl Milice Pavlović "ADHD", a to je ujedno i prva pesma sa njenog novog albuma, na kojem već duže vreme radi. Pesma "ADHD" opisuje osobu koja zbog nedostatka fokusa i koncentracije odbija partnera poručujući da je od ljubavi… »
“Čini mi se da nekad imam ADHD”: Sada je jasno, Milica Pavlović peva o svojoj dijagnozi?!
Kurir pre 1 dan
Da li je “ADHD” najdovitljiviji, najmračniji, a ujedno i najseksepilniji tekst koji je otpevala Milica Pavlović? Tačno u 13 časova danas je objavljen novi singl regionalne muzičke zvezde koji je ujedno i prva pesma sa njenog novog albuma, na kojem već… »
Šokantno! Milicu Pavlović skeniraju dve laboratorijske naučnice: Stigao najskuplji spot u regionu
Telegraf pre 1 dan
Da li je “ADHD” najdovitljiviji, najmračniji, a ujedno i najseksepilniji tekst koji je otpevala Milica Pavlović? Tačno u 13 časova danas je objavljen novi singl regionalne muzičke zvezde koji je ujedno i prva pesma sa njenog novog albuma, na kojem već… »
Vesti dana »

Danas u Srbiji promenljivo oblačno i toplo, popodne mestimično kiša
Nedeljnik pre 3 satajoš 12 povezanih

Koncentracija ambrozije je na istorijskom maksimumu: Srpski lekari daju savete kako da ublažite simptome alergije
City magazine pre 1 satjoš 10 povezanih

Vojska na pustim ulicama prestonice Nepala, policijski čas i izgoreli automobili: U toku pripreme za dijalog predstavnika vlasti i demonstranata?
Danas pre 36 minutajoš 30 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 15 satijoš 5 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 31 minutajoš 55 povezanih