Povezane vesti
"Ne dam da me povrede nikad više": Milica Pavlović poslala snažnu poruku - skeniraju je dve laboratorijske naučnice: Stigao…
Blic 08.09.2025
Danas je objavljen novi singl Milice Pavlović "ADHD", a to je ujedno i prva pesma sa njenog novog albuma, na kojem već duže vreme radi. Pesma "ADHD" opisuje osobu koja zbog nedostatka fokusa i koncentracije odbija partnera poručujući da je od ljubavi… »
“Čini mi se da nekad imam ADHD”: Sada je jasno, Milica Pavlović peva o svojoj dijagnozi?!
Kurir 08.09.2025
Da li je “ADHD” najdovitljiviji, najmračniji, a ujedno i najseksepilniji tekst koji je otpevala Milica Pavlović? Tačno u 13 časova danas je objavljen novi singl regionalne muzičke zvezde koji je ujedno i prva pesma sa njenog novog albuma, na kojem već… »
Šokantno! Milicu Pavlović skeniraju dve laboratorijske naučnice: Stigao najskuplji spot u regionu
Telegraf 08.09.2025
Da li je “ADHD” najdovitljiviji, najmračniji, a ujedno i najseksepilniji tekst koji je otpevala Milica Pavlović? Tačno u 13 časova danas je objavljen novi singl regionalne muzičke zvezde koji je ujedno i prva pesma sa njenog novog albuma, na kojem već… »
Vesti dana »
(BLOG) Zakon o lustraciji i Zakon o poreklu imovine: Prve dve tačke studentskog programa predstavljene u Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Saniran kvar na deponiji „Duboko“ posle izlivanja neprečišćene vode u Turski potok
Užice oglasna tabla pre 3 satajoš 29 povezanih
Tramp kažnjava zemlje EU: Šaljete vojnike na Grenland? Evo vam carina do 25 odsto!
Kurir pre 29 minutajoš 34 povezane
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 2 satajoš 41 povezana
Premijer Grenlanda predvodio proteste protiv planova američkog predsednika
Radio 021 pre 24 minutajoš 38 povezanih