Повезане вести
"Не дам да ме повреде никад више": Милица Павловић послала снажну поруку - скенирају је две лабораторијске научнице: Стигао…
Блиц 08.09.2025
Данас је објављен нови сингл Милице Павловић "АДХД", а то је уједно и прва песма са њеног новог албума, на којем већ дуже време ради. Песма "АДХД" описује особу која због недостатка фокуса и концентрације одбија партнера… »
“Чини ми се да некад имам АДХД”: Сада је јасно, Милица Павловић пева о својој дијагнози?!
Курир 08.09.2025
Да ли је “АДХД” најдовитљивији, најмрачнији, а уједно и најсексепилнији текст који је отпевала Милица Павловић? Тачно у 13 часова данас је објављен нови сингл регионалне музичке звезде који је уједно и прва песма са њеног… »
Шокантно! Милицу Павловић скенирају две лабораторијске научнице: Стигао најскупљи спот у региону
Телеграф 08.09.2025
Да ли је “АДХД” најдовитљивији, најмрачнији, а уједно и најсексепилнији текст који је отпевала Милица Павловић? Тачно у 13 часова данас је објављен нови сингл регионалне музичке звезде који је уједно и прва песма са њеног… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО „Нећемо стати, сила нас неће ућуткати“: Поручили студенти у Нишу на протесту испред СНС
Нова пре 5 минутајош 43 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Консултације САД и Украјине о окончању рата у Швајцарској; Венс: Фантазија да би Кијев уз помоћ САД могао да победи
РТВ пре 1 сатјош 87 повезаних
Вучић: Американци да би дали лиценцу НИС-у желе да виде цео уговор, то није могуће за пет дана
Правда пре 3 сатајош 26 повезаних
Хладно и облачно време са кишом и снегом у Србији и снежне падавине у Хрватској 22. и 23. новембра 2025.
Наслови.аи пре 1 сатјош 25 повезаних
Нова.рс: Младић који је упуцан на Новом Београду вођа навијача Партизана
Н1 Инфо пре 5 минутајош 45 повезаних