Povezane vesti
"Ne dam da me povrede nikad više": Milica Pavlović poslala snažnu poruku - skeniraju je dve laboratorijske naučnice: Stigao…
Blic pre 23 dana
Danas je objavljen novi singl Milice Pavlović "ADHD", a to je ujedno i prva pesma sa njenog novog albuma, na kojem već duže vreme radi. Pesma "ADHD" opisuje osobu koja zbog nedostatka fokusa i koncentracije odbija partnera poručujući da je od ljubavi… »
“Čini mi se da nekad imam ADHD”: Sada je jasno, Milica Pavlović peva o svojoj dijagnozi?!
Kurir pre 23 dana
Da li je “ADHD” najdovitljiviji, najmračniji, a ujedno i najseksepilniji tekst koji je otpevala Milica Pavlović? Tačno u 13 časova danas je objavljen novi singl regionalne muzičke zvezde koji je ujedno i prva pesma sa njenog novog albuma, na kojem već… »
Šokantno! Milicu Pavlović skeniraju dve laboratorijske naučnice: Stigao najskuplji spot u regionu
Telegraf pre 23 dana
Da li je “ADHD” najdovitljiviji, najmračniji, a ujedno i najseksepilniji tekst koji je otpevala Milica Pavlović? Tačno u 13 časova danas je objavljen novi singl regionalne muzičke zvezde koji je ujedno i prva pesma sa njenog novog albuma, na kojem već… »
Vesti dana »

(BLOG) Održane komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti pozvali na novi skup i poručili da neće odustati
N1 Info pre 22 minutajoš 58 povezanih

Građani Leskovca lepljenjem umrlica odali poštu za 16 žrtava iz Novog Sada
Jugmedia pre 52 minutajoš 49 povezanih

Božić: Napadnuta sam zbog kampanje koja se vodi protiv SNS, neće uspeti da nas uplaše
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih

„Razočarao me je“: Đani otkrio zašto nije zvao Darka Lazića nakon udesa
Nova pre 1 satjoš 23 povezane