Povezane vesti

Parker oduševljen Obradovićem: "Podseća me na oca, izvući će najbolje iz mene"

Parker oduševljen Obradovićem: "Podseća me na oca, izvući će najbolje iz mene"

Sportske.net pre 1 dan
Najzvučnije pojačanje Partizana Džabari Parker imao je priliku da se minulog vikenda bliže upozna sa saigračima pred skorašnji početak nove sezone, ističući da je neke saigrače poznavao odranije uz poseban osvrt na saradnju sa trenerom Željkom… »
Džabari Parker: „Obradović me podseća na mog oca“

Džabari Parker: „Obradović me podseća na mog oca“

Danas pre 1 dan
Američki košarkaš Džabari Parker je najzvučnije pojačanje Partizana u dosadašnjem toku prelaznog roka. Doskorašnji član Barselone je odlično igrao u Italiji gde su crno-beli zauzeli prvo mesto na turniru. Parker je dominirao u polufinalu protiv Napolija… »
"Panter mi je mnogo pričao, osećam da možemo da osvojimo evroligu!" DŽabari Parker o odluci da pređe iz Barselone u Partizan…

"Panter mi je mnogo pričao, osećam da možemo da osvojimo evroligu!" DŽabari Parker o odluci da pređe iz Barselone u Partizan…

Večernje novosti pre 1 dan
Novi košarkaš Partizana, Džabari Parker, odabrao je ovog leta da pređe iz Barselone u redove aktuelnog šampiona ABA lige. Foto: Evroliga Partizan je u Italiji osvojio turnir, na kom su savladali Napoli a onda i u finalu Virtus i to više nego ubedljivo… »
Prvi utisci Džabarija Parkera: "Obradović me podseća na mog oca"

Prvi utisci Džabarija Parkera: "Obradović me podseća na mog oca"

B92 pre 1 dan
Džabari Parker predstavlja najzvučnije pojačanje Partizana u dosadašnjem toku prelaznog roka. Doskorašnji član Barselone biće od velikog značaja za tim Željka Obradovića, koji je novi tim imao prilike da vidi na turniru u Italiji, gde su crno-beli… »
Parker: Obradović me podseća na oca, možemo da osvojimo Evroligu

Parker: Obradović me podseća na oca, možemo da osvojimo Evroligu

RTS pre 2 dana
Novi košarkaš Partizana Džabari Parker rekao je nakon dve ubedljive pobede na turniru u Italiji da mu se sviđa trenerski pristup Željka Obradovića i da je želeo da igra za crno-bele sa saigračima koje već dobro poznaje. Veruje da Partizan može da osvoji… »

Vesti dana »