Povezane vesti
Dekan Filozofskog fakulteta u Novom Sadu odgovorio na pitanje da li će podneti ostavku
Danas pre 24 sata
„Mislim da je trenutno od tog čina (davanja ostavke) mnogo važnije da mi nekako krenemo da radimo“, kaže dekan Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Milivoj Alanović za 021.rs. Komentarišući događaje u protekle dve nedelje, na pitanje da li će… »
Dekan Milivoj Alanović o ostavci: Mnogo važnije od tog čina je da krenemo da radimo
N1 Info pre 24 sata
Dekan Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Milivoje Alanović izjavio je danas da ne razmišlja o ostavci. On je za movosadski portal 021.rs kazao da je trenutno od tog čina mnogo važnije “da mi (fakultet) nekako krenemo da radimo”. "Svakako kad… »
Dekan Milivoj Alanović o ideji ostavke i jedno "intimno pitanje"
Radio 021 pre 1 dan
"Mislim da je trenutno od tog čina (davanja ostavke) mnogo važnije da mi nekako krenemo da radimo", kaže dekan Filozofskog fakulteta Milivoj Alanović za 021.rs. Komentarišući za 021.rs događaje u protekle dve nedelje, na pitanje da li će podneti ostavku… »
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 40 povezanih

Opozicija u Strazburu: Srbija na prekretnici političke krize, EU da podrži građane, a ne Vučića
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Na panelu u EP dogovoren rad na šest pitanja: Finansiranje Srbije od EU, sankcije i status SNS u EPP
Beta pre 24 minutajoš 24 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 29 povezanih