Povezane vesti
Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp za srpsku decu iz regiona u Topoli
Top press 08.09.2025
Topola – Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević otvorio je danas u Topoli kulturno-obrazovni kamp za srpsku decu iz regiona i dijaspore. On je istakao da je Topola simbol srpske istorije i državnosti i mesto u kojem su… »
Topola domaćin kampa „Ja sam Srbija“ za mlade iz dijaspore
RTK 08.09.2025
Topola je i ove godine domaćin jedinstvenog susreta mladih iz dijaspore i regiona – kampa “Ja sam Srbija“. Ovaj događaj posvećen je očuvanju jezika, kulture i tradicije, a okupio je mlade čiji su koreni iz Srbije. Kulturno-obrazovni kamp na kome… »
Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp za srpsku decu iz regiona u Topoli
RTV 08.09.2025
TOPOLA - Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević otvorio je danas u Topoli kulturno-obrazovni kamp za srpsku decu iz regiona i dijaspore. On je istakao da je Topola simbol srpske istorije i državnosti i mesto u kojem su… »
Omladina je most između matice i dijaspore
Vesti online 08.09.2025
Đorđe Milićević, ministar bez portfelja zadužen da prati stanje, predlaže mere i učestvuje u koordinaciji aktivnosti u oblasti odnosa Republike Srbije sa dijasporom otvorio je u Topoli kulturno-obrazovni kamp za srpsku decu iz regiona i dijaspore, u kome… »
Na Zlatiboru otvoren drugi po redu kamp za mlade iz dijaspore
Užice oglasna tabla 08.09.2025
U okviru Programa podrške kabineta ministra bez portfelja zaduženog za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije sa dijasporom danas je u Kulturnom centru na Zlatiboru otvoren drugi po redu Kulturno – obrazovni kamp za decu iz… »
Vesti dana »
„Delovao je šokirano“: Princ Endru pušten posle 12 sati ispitivanja
Nova pre 42 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo naložilo policiji da istraži incident kod Palate pravde
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 38 povezanih
SNS aktivisti tukli studente, uhapšen samo jedan - da li su i zašto ostali nasilnici "nevidljivi"?
N1 Info pre 2 sata
Nenadić (Cvećara Imela): Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu
Radio sto plus pre 9 satijoš 15 povezanih