Povezane vesti

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp za srpsku decu iz regiona u Topoli

Top press pre 1 dan
Topola – Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević otvorio je danas u Topoli kulturno-obrazovni kamp za srpsku decu iz regiona i dijaspore. On je istakao da je Topola simbol srpske istorije i državnosti i mesto u kojem su… »
Topola domaćin kampa „Ja sam Srbija“ za mlade iz dijaspore

Topola domaćin kampa „Ja sam Srbija“ za mlade iz dijaspore

RTK pre 1 dan
Topola je i ove godine domaćin jedinstvenog susreta mladih iz dijaspore i regiona – kampa “Ja sam Srbija“. Ovaj događaj posvećen je očuvanju jezika, kulture i tradicije, a okupio je mlade čiji su koreni iz Srbije. Kulturno-obrazovni kamp na kome… »

RTV pre 1 dan
TOPOLA - Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević otvorio je danas u Topoli kulturno-obrazovni kamp za srpsku decu iz regiona i dijaspore. On je istakao da je Topola simbol srpske istorije i državnosti i mesto u kojem su… »
Omladina je most između matice i dijaspore

Omladina je most između matice i dijaspore

Vesti online pre 1 dan
Đorđe Milićević, ministar bez portfelja zadužen da prati stanje, predlaže mere i učestvuje u koordinaciji aktivnosti u oblasti odnosa Republike Srbije sa dijasporom otvorio je u Topoli kulturno-obrazovni kamp za srpsku decu iz regiona i dijaspore, u kome… »
Na Zlatiboru otvoren drugi po redu kamp za mlade iz dijaspore

Na Zlatiboru otvoren drugi po redu kamp za mlade iz dijaspore

Užice oglasna tabla pre 2 dana
U okviru Programa podrške kabineta ministra bez portfelja zaduženog za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije sa dijasporom danas je u Kulturnom centru na Zlatiboru otvoren drugi po redu Kulturno – obrazovni kamp za decu iz… »

Vesti dana »