Povezane vesti
"Spavao sam pijan na klupi": Petar Božović prvi put o problemu koji je imao sa alkoholom
Telegraf 08.09.2025
Glumac Petar Božović posle dužeg vremena otvorio je dušu za medije, te je otkrio da ga novac i slava nikada nisu udarili u glavu. - Bog me je čuvao od toga. Shvatio sam da je talenat dar od Boga. Ne da bih se pojavljivao na naslovnim stranama i davao… »
"Spavao sam pijan na klupi": Petar Božović posle dugo vremena progovorio o karijeri i životu: "Ne bih voleo da umrem na sceni"…
Blic 08.09.2025
Glumac Petar Božović posle duge pauze progovorio je za medije, te se tom prilikom osvrnuo na svoj odnos prema sceni i publici. Božović je istakao da ga slava nikada nije udarila u glavu. - Bog me je čuvao od toga. Shvatio sam da je talenat dar od Boga… »
Vesti dana »
Šta je "Natalijina ramonda"? Simbol srpske vojske u Velikom ratu zbog jedne karakteristike nazivaju feniksom među cvećem
Mondo pre 17 minutajoš 29 povezanih
Nemilosrdna osveta Rusije zbog tajne operacije na Balkanu; Zasuti su hiperosničnim raketama VIDEO
B92 pre 8 minutajoš 15 povezanih
Jovićeva magija za kraj drame sa srećnim krajem – Bogdanović ponovo u nemilosti /video/
Sputnik pre 17 minutajoš 14 povezanih