Povezane vesti
"Spavao sam pijan na klupi": Petar Božović prvi put o problemu koji je imao sa alkoholom
Telegraf 08.09.2025
Glumac Petar Božović posle dužeg vremena otvorio je dušu za medije, te je otkrio da ga novac i slava nikada nisu udarili u glavu. - Bog me je čuvao od toga. Shvatio sam da je talenat dar od Boga. Ne da bih se pojavljivao na naslovnim stranama i davao… »
"Spavao sam pijan na klupi": Petar Božović posle dugo vremena progovorio o karijeri i životu: "Ne bih voleo da umrem na sceni"…
Blic 08.09.2025
Glumac Petar Božović posle duge pauze progovorio je za medije, te se tom prilikom osvrnuo na svoj odnos prema sceni i publici. Božović je istakao da ga slava nikada nije udarila u glavu. - Bog me je čuvao od toga. Shvatio sam da je talenat dar od Boga… »
Vesti dana »
Nova godina je već stigla u ovaj deo sveta! Prvi su je dočekali Samoa i Kiribati, a onda je usledio spektakl na Novom Zelandu i u Australiji (foto, video)
Kurir pre 15 minutajoš 25 povezanih
Hladno i oblačno vreme u Srbiji na poslednji dan 2025. godine sa slabim snegom na planinama
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 23 povezane
Tužilaštvo BiH: Optužnica protiv trgovca kokainom podignuta uz dokaze iz Skaj aplikacije
Serbian News Media pre 10 minutajoš 18 povezanih
Radno vreme i dežurstva tokom novogodišnjih i božićnih praznika u Srbiji 2026
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 17 povezanih