Povezane vesti
Džabari Parker o željku obradoviću: „Podseća me na mog oca!“ Slovenci grme: Smatraju da su pokradeni protiv Nemačke!
Hot sport pre 29 dana
Ima mnogo poštovanja za njega! Najveće pojačanje ovog leta za Partizan je bez sumnje američki krilni centar – Džabari Parker. Bivši NBA as izuzetno je uzbuđen što će sarađivati sa Željkom Obradovićem u sezoni koja je pred nama: „Ne želim da ga previše… »
Džabari Parker: "Željko Obradović me podseća na mog oca!"
Telegraf pre 28 dana
Košarkaški klub Partizan je ovog leta dobio veliko pojačanje u liku Džabarija Parkera, bivšeg NBA igrača koji dolazi iz jednog od najboljih timova Evrolige, ekipe Barselone. Parker je istakao da ga je najviše privukla prilika da sarađuje sa Željkom… »
Parker: Željko me podseća na oca, možemo do titule u Evroligi
Sport klub pre 28 dana
Najzvučnije pojačanje Partizana govorilo je o tome zašto je odlučio da dođe u Beograd, kao i da li je epizoda u Barseloni bila uspešna. Krilni centar iz Čikaga ovog leta pojačao je crno-bele, a presudnu ulogu u njegovom dolasku odigrao je razgovor sa… »
Vesti dana »

Promenljivo oblačno i suvo vreme, najviša dnevna temperatura od 9 do 17 stepeni
RTV pre 3 satajoš 3 povezane

Novaković (NPS): U Skupštini o legalizaciji, a ispred zgrade novi šatori – to je neverovatno
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Haos na 18.: Rođendanu vikinog sina zbog cece Folk divu opkolili sa svih strana - sto telefona je snima, atmosfera uzavrela, a evo šta peva slavljeniku (video)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane

(Video) Sam i očajan! Pogledajte šta je Makron uradio posle podnošenja ostavke premijera Lekronija
Blic pre 7 satijoš 1 povezana