Povezane vesti

Džabari Parker o željku obradoviću: „Podseća me na mog oca!“ lalatović upitan da li bi preuzeo Partizan: Odgovor je više nego…

Džabari Parker o željku obradoviću: „Podseća me na mog oca!“ lalatović upitan da li bi preuzeo Partizan: Odgovor je više nego…

Hot sport pre 2 dana
Ima mnogo poštovanja za njega! Najveće pojačanje ovog leta za Partizan je bez sumnje američki krilni centar – Džabari Parker. Bivši NBA as izuzetno je uzbuđen što će sarađivati sa Željkom Obradovićem u sezoni koja je pred nama: „Ne želim da ga previše… »
Džabari Parker: "Željko Obradović me podseća na mog oca!"

Džabari Parker: "Željko Obradović me podseća na mog oca!"

Telegraf pre 1 dan
Košarkaški klub Partizan je ovog leta dobio veliko pojačanje u liku Džabarija Parkera, bivšeg NBA igrača koji dolazi iz jednog od najboljih timova Evrolige, ekipe Barselone. Parker je istakao da ga je najviše privukla prilika da sarađuje sa Željkom… »
Parker: Željko me podseća na oca, možemo do titule u Evroligi

Parker: Željko me podseća na oca, možemo do titule u Evroligi

Sport klub pre 1 dan
Najzvučnije pojačanje Partizana govorilo je o tome zašto je odlučio da dođe u Beograd, kao i da li je epizoda u Barseloni bila uspešna. Krilni centar iz Čikaga ovog leta pojačao je crno-bele, a presudnu ulogu u njegovom dolasku odigrao je razgovor sa… »

Vesti dana »