Povezane vesti
Džabari Parker o željku obradoviću: „Podseća me na mog oca!“ Slovenci grme: Smatraju da su pokradeni protiv Nemačke!
Hot sport 08.09.2025
Ima mnogo poštovanja za njega! Najveće pojačanje ovog leta za Partizan je bez sumnje američki krilni centar – Džabari Parker. Bivši NBA as izuzetno je uzbuđen što će sarađivati sa Željkom Obradovićem u sezoni koja je pred nama: „Ne želim da ga previše… »
Džabari Parker: "Željko Obradović me podseća na mog oca!"
Telegraf 08.09.2025
Košarkaški klub Partizan je ovog leta dobio veliko pojačanje u liku Džabarija Parkera, bivšeg NBA igrača koji dolazi iz jednog od najboljih timova Evrolige, ekipe Barselone. Parker je istakao da ga je najviše privukla prilika da sarađuje sa Željkom… »
Parker: Željko me podseća na oca, možemo do titule u Evroligi
Sport klub 08.09.2025
Najzvučnije pojačanje Partizana govorilo je o tome zašto je odlučio da dođe u Beograd, kao i da li je epizoda u Barseloni bila uspešna. Krilni centar iz Čikaga ovog leta pojačao je crno-bele, a presudnu ulogu u njegovom dolasku odigrao je razgovor sa… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Visoki iranski zvaničnik za političku bezbednost: Iran odbacuje američki predlog za okončanje rata, ima svoje uslove
Insajder pre 54 minutajoš 47 povezanih
Iran odbio Trampov mirovni plan, Amerika šalje kopnene trupe na Bliski Istok
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
(VIDEO) Majstorija mladog srpskog fudbalera: Cvetkovićev gol sa pola terena u pobedi nad Engleskom
Danas pre 2 satajoš 38 povezanih
U Beogradu održan protest gluvih i nagluvih, traže jednakost i poštovanje prava
Telegraf pre 7 satijoš 16 povezanih
Vremenska prognoza Srbije i regiona: Promenljivo vreme, obilne padavine, zahlađenje i snežne nepogode
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih