Povezane vesti

(Foto) "Najlepšu narukvicu sam dobila u Narodnom frontu" ministarka Đedović podelila najlepšu fotografiju iz porodilišta uz…

(Foto) "Najlepšu narukvicu sam dobila u Narodnom frontu" ministarka Đedović podelila najlepšu fotografiju iz porodilišta uz…

Dnevnik pre 24 dana
Dubravka Ðedović Handanović na svet donela devojčicu. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović porodila se 5. septembra, a sada se na Instagramu prvi put oglasila otkako je postala mama. Naime, Dubravka Đedović Handanović je objavila… »
Ministarka Dubravka Đedović objavila fotografiju iz porodilišta: "Najlepšu narukvicu sam dobila u Narodnom frontu"

Ministarka Dubravka Đedović objavila fotografiju iz porodilišta: "Najlepšu narukvicu sam dobila u Narodnom frontu"

Mondo pre 24 dana
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Ðedović Handanović porodila se 5. septembra, a sada se na Instagramu prvi put oglasila otkako je postala mama. Naime, Dubravka Đedović Handanović je objavila fotografiju ćerke iz porodilišta. "Najlepšu narukvicu… »
Dubravka Đedović Handanović objavila prvu sliku ćerke: Ministarka se oglasila iz porodilišta: "Dočekala sam najlepši trenutak…

Dubravka Đedović Handanović objavila prvu sliku ćerke: Ministarka se oglasila iz porodilišta: "Dočekala sam najlepši trenutak…

Blic pre 24 dana
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Ðedović Handanović porodila se 5. septembra, a sada se na Instagramu prvi put oglasila otkako je postala mama. Naime, Dubravka Đedović Handanović je objavila fotografiju ćerke iz porodilišta. "Najlepšu narukvicu… »
Dirljiv prizor iz doma Handanovića Dubravka Đedović objavila prvu fotografiju naslednice

Dirljiv prizor iz doma Handanovića Dubravka Đedović objavila prvu fotografiju naslednice

Alo pre 24 dana
Dubravka Đedović Handanović pokazala ćerku. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Ðedović Handanović porodila se 5. septembra kada je u dom Handanovića stigla naslednice. Suprug Damir Handanović nije krio sreću zbog novog člana porodice, a sada se… »
Prva fotografija Handanovićeve naslednice: Dubravka Đedović podelila dirljiv prizor

Prva fotografija Handanovićeve naslednice: Dubravka Đedović podelila dirljiv prizor

Telegraf pre 24 dana
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Ðedović Handanović porodila se 5. septembra i na svet donela devojčicu. Ona i njen suprug Damir Đedović Handanović nisu mogli da sakriju sreću, a sada se ministarka oglasila i na svom Instagram profilu i… »

Vesti dana »