Povezane vesti

(Foto) "Najlepšu narukvicu sam dobila u Narodnom frontu" ministarka Đedović podelila najlepšu fotografiju iz porodilišta uz…

(Foto) "Najlepšu narukvicu sam dobila u Narodnom frontu" ministarka Đedović podelila najlepšu fotografiju iz porodilišta uz…

Dnevnik pre 2 dana
Dubravka Ðedović Handanović na svet donela devojčicu. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović porodila se 5. septembra, a sada se na Instagramu prvi put oglasila otkako je postala mama. Naime, Dubravka Đedović Handanović je objavila… »
Dubravka Đedović Handanović objavila prvu sliku ćerke: Ministarka se oglasila iz porodilišta: "Dočekala sam najlepši trenutak…

Dubravka Đedović Handanović objavila prvu sliku ćerke: Ministarka se oglasila iz porodilišta: "Dočekala sam najlepši trenutak…

Blic pre 2 dana
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Ðedović Handanović porodila se 5. septembra, a sada se na Instagramu prvi put oglasila otkako je postala mama. Naime, Dubravka Đedović Handanović je objavila fotografiju ćerke iz porodilišta. "Najlepšu narukvicu… »
Ministarka Dubravka Đedović objavila fotografiju iz porodilišta: "Najlepšu narukvicu sam dobila u Narodnom frontu"

Ministarka Dubravka Đedović objavila fotografiju iz porodilišta: "Najlepšu narukvicu sam dobila u Narodnom frontu"

Mondo pre 2 dana
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Ðedović Handanović porodila se 5. septembra, a sada se na Instagramu prvi put oglasila otkako je postala mama. Naime, Dubravka Đedović Handanović je objavila fotografiju ćerke iz porodilišta. "Najlepšu narukvicu… »
Dirljiv prizor iz doma Handanovića Dubravka Đedović objavila prvu fotografiju naslednice

Dirljiv prizor iz doma Handanovića Dubravka Đedović objavila prvu fotografiju naslednice

Alo pre 2 dana
Dubravka Đedović Handanović pokazala ćerku. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Ðedović Handanović porodila se 5. septembra kada je u dom Handanovića stigla naslednice. Suprug Damir Handanović nije krio sreću zbog novog člana porodice, a sada se… »
Prva fotografija Handanovićeve naslednice: Dubravka Đedović podelila dirljiv prizor

Prva fotografija Handanovićeve naslednice: Dubravka Đedović podelila dirljiv prizor

Telegraf pre 2 dana
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Ðedović Handanović porodila se 5. septembra i na svet donela devojčicu. Ona i njen suprug Damir Đedović Handanović nisu mogli da sakriju sreću, a sada se ministarka oglasila i na svom Instagram profilu i… »

Vesti dana »