Povezane vesti
Zašto šestogodišnjakinje dobijaju menstruaciju i izgledaju kao tinejdžerke
BBC News pre 2 dana
U Indiji je sve više slučajeva ranog puberteta, a devojčice od šest godina pokazuju znake menstruacije ili fizičke promene nalik tinejdžerima. Stručnjaci to pripisuju faktorima kao što su izloženost pesticidima, gojaznost, vreme provedenom pred ekranom i… »
NIN pre 2 dana
Arčana, majka šestogodišnje devojčice, primetila je značajne promene na telu njene ćerke koje su delovale neobično i mnogo su je zabrinule. "Uplašila sam se kada sam to videla u tako ranom uzrastu. "Počela je da se ljuti zbog sitnica. Bila sam zabrinuta… »
Radio 021 pre 2 dana
U Indiji je sve više slučajeva ranog puberteta, a devojčice od šest godina pokazuju znake menstruacije ili fizičke promene nalik tinejdžerima. Stručnjaci to pripisuju faktorima kao što su izloženost pesticidima, gojaznost, vreme provedenom pred ekranom i… »
Južne vesti pre 2 dana
Getty Images Arčana, majka šestogodišnje devojčice, primetila je značajne promene na telu njene ćerke koje su delovale neobično i mnogo su je zabrinule. „Uplašila sam se kada sam to videla u tako ranom uzrastu. „Počela je da se ljuti zbog sitnica. Bila… »
Vesti dana »

Uhapšen ubica Čarlija Kirka: Oglasio se direktor FBI, zvaničnici otkrili: Atentator bio obučen u crno, najverovatnije pucao sa krova
Blic pre 25 minutajoš 19 povezanih

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine: U Briselu je predvodi Petar Petković
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Na današnji dan pre 24 godine izvedeni teroristički napadi na Njujork i Vašington
RTV pre 0 minutajoš 2 povezane