Povezane vesti
Zašto šestogodišnjakinje dobijaju menstruaciju i izgledaju kao tinejdžerke
BBC News 08.09.2025
U Indiji je sve više slučajeva ranog puberteta, a devojčice od šest godina pokazuju znake menstruacije ili fizičke promene nalik tinejdžerima. Stručnjaci to pripisuju faktorima kao što su izloženost pesticidima, gojaznost, vreme provedenom pred ekranom i… »
NIN 08.09.2025
Arčana, majka šestogodišnje devojčice, primetila je značajne promene na telu njene ćerke koje su delovale neobično i mnogo su je zabrinule. "Uplašila sam se kada sam to videla u tako ranom uzrastu. "Počela je da se ljuti zbog sitnica. Bila sam zabrinuta… »
Radio 021 08.09.2025
U Indiji je sve više slučajeva ranog puberteta, a devojčice od šest godina pokazuju znake menstruacije ili fizičke promene nalik tinejdžerima. Stručnjaci to pripisuju faktorima kao što su izloženost pesticidima, gojaznost, vreme provedenom pred ekranom i… »
Južne vesti 08.09.2025
Getty Images Arčana, majka šestogodišnje devojčice, primetila je značajne promene na telu njene ćerke koje su delovale neobično i mnogo su je zabrinule. „Uplašila sam se kada sam to videla u tako ranom uzrastu. „Počela je da se ljuti zbog sitnica. Bila… »
Vesti dana »
Novinarka N1 o napadu ispred Ćacilenda: Veći je problem što policija ne štiti svoje građane
Moj Novi Sad pre 53 minutajoš 39 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 27 povezanih
Osmani raspisala vanredne parlamentarne izbore na Kosovu za 28. decembar
Beta pre 5 satijoš 30 povezanih