Povezane vesti

Zašto šestogodišnjakinje dobijaju menstruaciju i izgledaju kao tinejdžerke

BBC News pre 2 dana
U Indiji je sve više slučajeva ranog puberteta, a devojčice od šest godina pokazuju znake menstruacije ili fizičke promene nalik tinejdžerima. Stručnjaci to pripisuju faktorima kao što su izloženost pesticidima, gojaznost, vreme provedenom pred ekranom i… »

NIN pre 2 dana
Arčana, majka šestogodišnje devojčice, primetila je značajne promene na telu njene ćerke koje su delovale neobično i mnogo su je zabrinule. "Uplašila sam se kada sam to videla u tako ranom uzrastu. "Počela je da se ljuti zbog sitnica. Bila sam zabrinuta… »

Radio 021 pre 2 dana
U Indiji je sve više slučajeva ranog puberteta, a devojčice od šest godina pokazuju znake menstruacije ili fizičke promene nalik tinejdžerima. Stručnjaci to pripisuju faktorima kao što su izloženost pesticidima, gojaznost, vreme provedenom pred ekranom i… »

Južne vesti pre 2 dana
Getty Images Arčana, majka šestogodišnje devojčice, primetila je značajne promene na telu njene ćerke koje su delovale neobično i mnogo su je zabrinule. „Uplašila sam se kada sam to videla u tako ranom uzrastu. „Počela je da se ljuti zbog sitnica. Bila… »

Vesti dana »