Povezane vesti
Zašto šestogodišnjakinje dobijaju menstruaciju i izgledaju kao tinejdžerke
BBC News 08.09.2025
U Indiji je sve više slučajeva ranog puberteta, a devojčice od šest godina pokazuju znake menstruacije ili fizičke promene nalik tinejdžerima. Stručnjaci to pripisuju faktorima kao što su izloženost pesticidima, gojaznost, vreme provedenom pred ekranom i… »
NIN 08.09.2025
Arčana, majka šestogodišnje devojčice, primetila je značajne promene na telu njene ćerke koje su delovale neobično i mnogo su je zabrinule. "Uplašila sam se kada sam to videla u tako ranom uzrastu. "Počela je da se ljuti zbog sitnica. Bila sam zabrinuta… »
Radio 021 08.09.2025
U Indiji je sve više slučajeva ranog puberteta, a devojčice od šest godina pokazuju znake menstruacije ili fizičke promene nalik tinejdžerima. Stručnjaci to pripisuju faktorima kao što su izloženost pesticidima, gojaznost, vreme provedenom pred ekranom i… »
Južne vesti 08.09.2025
Getty Images Arčana, majka šestogodišnje devojčice, primetila je značajne promene na telu njene ćerke koje su delovale neobično i mnogo su je zabrinule. „Uplašila sam se kada sam to videla u tako ranom uzrastu. „Počela je da se ljuti zbog sitnica. Bila… »
Vesti dana »
Rusi pristali na prodaju NIS-a: U Pančevu zabrinuti za sudbinu 1.400 radnika Rafinerije
N1 Info pre 10 minutajoš 53 povezane
Tabaković: Delez izneo iz Srbije 130 miliona evra bez plaćanja poreza
Nova pre 3 satajoš 71 povezana
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
Danas pre 5 satijoš 28 povezanih
Rhmz otkriva kada će padati sneg: Kiša se pojačava narednih dana, pada i temperatura (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 74 povezane