Povezane vesti
Skupština GO Palilula: Glavne teme – vikend-zona „Oštra čuka“ i Kodeks ponašanja službenika
Glas juga 08.09.2025
„Svaka jedinica lokalne samouprave treba da usvoji ovakav kodeks. U ovom trenutku nam je posebno potrebna odgovornost i poštovanje određenih pravila, bar kod svih nas zaposlenih u državnoj upravi. Imali smo kodeks ranije, ali su se u međuvremenu… »
Održana sednica Skupštine Palilule: na dnevnom redu vikend-zona „Oštra čuka” i kodeks ponašanja
Gradski portal 018 08.09.2025
Skupština GO Palilula u ovom sazivu danas je zasedala osmi put. Pred odbornicima našlo se tek pet tačaka dnevnog reda, a posebno pažnja je bila usmerena na davanje mišljenja na nacrt Plana detaljne regulacije vikend-zone „Oštra čuka” na putu… »
Vesti dana »
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, Pezeškijan poslao pisanu ostavku Modžtabi Hamneiju zbog jačanja uticaja IRGC
Euronews pre 2 satajoš 39 povezanih
Luda drama u Nišu! Spartak i FMP odigrali finale za infartk - titula šampiona Srbije na kraju ipak otišla u Suboticu!
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
Trener FMP-a o sudijama i zaslugama: "Ja sam ljudima iz Spartaka rekao zasluženo, oni meni nešto drugo"
Sportske.net pre 26 minutajoš 21 povezana
Stotine hiljada navijača Arsenala prisustvovalo paradi povodom proslave titule prvaka Engleske
Radio sto plus pre 3 satajoš 50 povezanih