Povezane vesti

"Postoji mogućnost da je kristina trudna": Kristijan očajan nakon raskida sa bivšom ženom: "Kada bi mi dala šansu pao bih na…

"Postoji mogućnost da je kristina trudna": Kristijan očajan nakon raskida sa bivšom ženom: "Kada bi mi dala šansu pao bih na…

Blic pre 2 dana
Kristijan Golubović rastao se od supruge Kristine Spalević nakon što je par dobio dvojicu sinova. Kristijan pati zbog rastanka od bivše žene, a za domaće medije, otkrio je da postoji mogućnost da je ona trenutno trudna. - Malo smo se razdvojili, a to mi… »
Kristina Spalević u drugom stanju? Nakon rastanka Kristijan pred kamerama otkrio sve

Kristina Spalević u drugom stanju? Nakon rastanka Kristijan pred kamerama otkrio sve

Alo pre 2 dana
Kristijan Golubović tvrdi da je Kristina Spalević trudna. Kristijan Golubović i Kristina Spalević stavili su tačku na emotivni odnos i rešili da svako krene svojim putem. Bivša rijaliti učesnica napustila je sa sinovima porodičan dom, dok je pobednik… »
Kristina Spalević trudna? Kristijan Golubović priznao sve pred kamerama

Kristina Spalević trudna? Kristijan Golubović priznao sve pred kamerama

Telegraf pre 2 dana
Kristijan Golubović šokirao je svojom izjavom. Žestoki momak devedesetih rekao je da sumnja da je Kristina Spalević, sa kojom se nedavno rastao, trudna. Pobednik "Farme 8", Kristijan Golubović, sada je na RED televiziji priznao da mu je rastanak jako… »
"Postoji mogućnost da je kristina trudna" Kristijan šokirao priznanjem, očajan nakon raskida: Jako mi sve teško pada...

"Postoji mogućnost da je kristina trudna" Kristijan šokirao priznanjem, očajan nakon raskida: Jako mi sve teško pada...

Kurir pre 2 dana
Kristijan Golubović nedavno se rastao sa Kristinom Spalević sa kojom je dobio dva sina. Kristina je otkrila detalje kraha ljubavi i navela da joj je potrebna sloboda nakon svega. Golubović je sada na RED televiziji priznao da mu je rastanak jako teško… »

Vesti dana »