Povezane vesti
Sada smo mi favoriti! Nemac nema dilemu posle eliminacije Srbije sa Eurobasketa
Kurir pre 26 dana
Košarkaši Nemačke na impresivan način plasirali su se u četvrtfinale Eurobasketa u Rigi. Nakon svih pet pobeda u grupnoj fazi u Tampereu, Nemci su ubedljivo savladali Portugal u u osmini finala i izborili plasman među osam najboljih.. Osmina finala… »
"Iznenađen sam što je Srbija ispala, sada smo mi favoriti"
B92 pre 26 dana
Košarkaš Nemačke Johanes Timan pričao je o eliminaciji Srbije sa Evrobasketa. Osmina finala donela je i iznenađenje – Finska je eliminisala Srbiju 92:86. "Naravno da je iznenađenje što su pobedili Srbiju, ali očekivao sam neizvesnu utakmicu jer imaju… »
Vesti dana »

Mnogi će biti razočarani prognozom: Hladno vreme se nastavlja, evo kada možemo očekivati otopljenje
Pravda pre 4 minutajoš 18 povezanih

(Mapa) žestoki napadi Rusije na Ukrajinu Zbog napetosti na granici Poljska podigla borbene avione
Dnevnik pre 1 satjoš 14 povezanih

Visok, krupan policajac plakao je kao kiša i govorio “nisam došao da bijem svoj narod”: Ovako se novinari Nove sećaju 5. oktobra
Nova pre 33 minutajoš 10 povezanih

Penal, crveni kartoni, bakljade, prekidi, opšti haos... Pogledajte šta se sinoć sve dešavalo u Humskoj! Utakmica se jedva završila! Video
Kurir pre 4 minutajoš 16 povezanih

Jokićeva hladnokrvnost sprečila opštu tuču nakon ružnog poteza velikog rivala VIDEO
Nova pre 19 minutajoš 14 povezanih