Повезане вести
Признање Злате Петровић згрануло јавност: Водила сам рачуна да човека са којим се тајно виђам не доведем до развода
Свет & Скандал 08.09.2025
Певачица Злата Петровић никада није крила детаље из свог бурног приватног живота, а њено признање Злате Петровић сада је отишло корак даље. Отворено је говорила о интимним односима, везама са ожењеним мушкарцима, али и о… »
"Ожењенима сам била добра љубавница!" Неочекивано признање наше познате певачице: Имала сам интимне односе у колима усред…
Курир 08.09.2025
Злата Петровић јавно је говорила о интимним односима. Једном приликом певачица је причала о својим аферама са ожењеним мушкарцима, а сада је отишла корак даље. - Пошто су ме осуђивали због шема са заузетим мушкарцима о којима… »
"Имала сам интимне односе у колима усред бела дана" Певачица (63) шокирала: "Ожењенима сам била добра љубавница"
Ало 08.09.2025
Петровићева каже да је са бившим мужевима у идеалним односима. Злата Петровић јавно је говорила о интимним односима. Једном приликом певачица је причала о својим аферама са ожењеним мушкарцима, а сада је отишла корак даље. -… »
Вести дана »
Повлачење НИС-а са листинга Београдске берзе “изазвало би крах акционарства”
Бизнис.рс пре 19 минутајош 55 повезаних
Конзерватори Србије одбијају да избришу Генералштаб из регистра културних добара
Време пре 4 сатијош 11 повезаних
Дејтонски споразум окончао рат у Босни, па прерастао у 'лудачку кошуљу'
НИН пре 2 сатајош 16 повезаних
Протест студената и професора Филозофског факултета у Новом Саду: Окупили се у холу, имају два разлога
Блиц пре 34 минутајош 16 повезаних