Povezane vesti
Priznanje Zlate Petrović zgranulo javnost: Vodila sam računa da čoveka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda
Svet & Skandal pre 1 dan
Pevačica Zlata Petrović nikada nije krila detalje iz svog burnog privatnog života, a njeno priznanje Zlate Petrović sada je otišlo korak dalje. Otvoreno je govorila o intimnim odnosima, vezama sa oženjenim muškarcima, ali i o odnosu koji danas ima sa… »
"Oženjenima sam bila dobra ljubavnica!" Neočekivano priznanje naše poznate pevačice: Imala sam intimne odnose u kolima usred…
Kurir pre 1 dan
Zlata Petrović javno je govorila o intimnim odnosima. Jednom prilikom pevačica je pričala o svojim aferama sa oženjenim muškarcima, a sada je otišla korak dalje. - Pošto su me osuđivali zbog šema sa zauzetim muškarcima o kojima sam ranije pričala, ne… »
"Imala sam intimne odnose u kolima usred bela dana" Pevačica (63) šokirala: "Oženjenima sam bila dobra ljubavnica"
Alo pre 1 dan
Petrovićeva kaže da je sa bivšim muževima u idealnim odnosima. Zlata Petrović javno je govorila o intimnim odnosima. Jednom prilikom pevačica je pričala o svojim aferama sa oženjenim muškarcima, a sada je otišla korak dalje. - Pošto su me osuđivali zbog… »
Vesti dana »

Toplo ali i kiša: RHMZ objavio kakvo će vreme biti do kraja sedmice
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

Koncentracija ambrozije je na istorijskom maksimumu: Srpski lekari daju savete kako da ublažite simptome alergije
City magazine pre 1 satjoš 10 povezanih

Nepal obustavio zabranu društvenih mreža usljed smrtonosnih protesta
Cenzolovka pre 1 satjoš 30 povezanih

Zaključci diskusije u EP o Srbiji staju u šest tačaka: Kolike su izvesne sankcije Vučiću?
Radio 021 pre 3 satajoš 5 povezanih