Povezane vesti
„Ministar se podsmeva žrtvama nasilja“: SSP o izjavama Ivice Dačića
Nova 08.09.2025
Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) Konstantin Samofalov osudio je danas izjavu ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića sa jednog od skupova pristalica vlasti da su te manifestacije blagdan za policiju, jer ona nema šta da radi, što je… »
Dačićeva “blagdan” izjava izazvala lavinu kritika: SSP optužuje ministra za podsmeh žrtvama nasilja
Serbian News Media 08.09.2025
Izjava ministra policije Ivice Dačića da su manifestacije pristalica vlasti “blagdan za policiju, jer ona nema šta da radi”, izazvala je oštre kritike Stranke slobode i pravde (SSP). Konstantin Samofalov, član Predsedništva SSP-a, ocenio je da ministar… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih
Bajern - Partizan: Šta se ovo dešava u Minhenu? Neočekivan početak
Kurir pre 23 minutajoš 40 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 49 minutajoš 58 povezanih