Povezane vesti
"Video sam svoju čitulju i mislio kako će dete da ostane bez roditelja" Pevač sleteo sa puta, supruga i on jedva ostali živi…
Alo pre 10 sati
Desingerica imao saobraćajnu nesreću o kojoj je sada govorio. Dragomir Despić - Desingerica, u iskrenom razgovor, otkrio je brojne detalje stravične nesreće, koje se nerado seća. Desingerica i njegova žena imali su nezgodu na putu, a kako je ispričao za… »
Desingerica umalo ubio ženu i sebe: Ona je ležala u nesvesti, video sam dete bez roditelja, a ja u čitulji! Reper otkrio…
Kurir pre 11 sati
Dragomir Despić - Desingerica deo je žirija u Pinkovim Zvezdama, a sada je prvi put progovorio o jezivim detaljima iz svog života. Naime, on je ispričao momenat kada je umalo ubio suprugu i sebe, te je izneo koliko je to ostavilo trauma u njegovom… »
"Pomislio sam da će dete da mi ostane bez roditelja, a ja ću biti u čitulji": Desingerica o najtežem trenutku u životu
Mondo pre 11 sati
Dragomir Despić Desingerica, član žirija "Pinkovih zvezda" prvi put je javno podelio potresne detalje iz svog života. Ispričao je trenutak iz kojeg je jedva izašao živ, kada je u teškoj saobraćajnoj nesreći skoro mogao da pogine on i njegova supruga… »
Desingerica imao saobraćajku sa ženom, Nevena ostala bez svesti: Auto krenuo da se puši, mislio sam da je kraj
Telegraf pre 11 sati
Izvođač Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, prvi put je progovorio o jezivoj nesreći koju je doživeo sa ženom. Desingerica i njegova žena imali su nezgodu na putu, a kako je ispričao za emisiju ''Premijera vikend specijal'' za par sekundi prošao… »
"Kroz glavu mi je prošlo da će mi dete ostati bez roditelja, a ja u čitulji": Desingerica prvi put o nesreći sa ženom, izneo…
Blic pre 12 sati
Dragomir Despić - Desingerica prvi put je progovorio o jezivim detaljima iz svog života. Naime, on se prisetio kada su njemu i njegovog supruzi Neveni visili o koncu. Desingerica i njegova žena imali su nezgodu na putu, a kako je ispričao za emisiju… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 9. septembar: Nastavak letnjeg vremena, moguće lokalne padavine
Mondo pre 47 minutajoš 2 povezane

Si Đinping: Kina spremna da izgradi "jedan pojas, jedan put" zajedno sa zemljama briksa-a
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza: Danas u Srbiji pretežno sunčano sa mestimičnom kišom
Beta pre 5 satijoš 1 povezana

Ovaj kraj je prava riznica srpske hrane i tradicije: Starinski kupus, gulaš, pasulj, hajdučki ćevap, pečeni prasići: Plodovi Zapadnog pomoravlja
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Makron će u narednih nekoliko dana imenovati novog premijera Francuske
Danas pre 7 satijoš 3 povezane