Повезане вести
"Видео сам своју читуљу и мислио како ће дете да остане без родитеља" Певач слетео са пута, супруга и он једва остали живи…
Ало 08.09.2025
Десингерица имао саобраћајну несрећу о којој је сада говорио. Драгомир Деспић - Десингерица, у искреном разговор, открио је бројне детаље стравичне несреће, које се нерадо сећа. Десингерица и његова жена имали су незгоду на… »
"Помислио сам да ће дете да ми остане без родитеља, а ја ћу бити у читуљи": Десингерица о најтежем тренутку у животу
Мондо 08.09.2025
Драгомир Деспић Десингерица, члан жирија "Пинкових звезда" први пут је јавно поделио потресне детаље из свог живота. Испричао је тренутак из којег је једва изашао жив, када је у тешкој саобраћајној несрећи скоро могао да погине… »
Десингерица умало убио жену и себе: Она је лежала у несвести, видео сам дете без родитеља, а ја у читуљи! Репер открио…
Курир 08.09.2025
Драгомир Деспић - Десингерица део је жирија у Пинковим Звездама, а сада је први пут проговорио о језивим детаљима из свог живота. Наиме, он је испричао моменат када је умало убио супругу и себе, те је изнео колико је то оставило… »
Десингерица имао саобраћајку са женом, Невена остала без свести: Ауто кренуо да се пуши, мислио сам да је крај
Телеграф 08.09.2025
Извођач Драгомир Деспић, познатији као Десингерица, први пут је проговорио о језивој несрећи коју је доживео са женом. Десингерица и његова жена имали су незгоду на путу, а како је испричао за емисију ''Премијера викенд… »
"Кроз главу ми је прошло да ће ми дете остати без родитеља, а ја у читуљи": Десингерица први пут о несрећи са женом, изнео…
Блиц 08.09.2025
Драгомир Деспић - Десингерица први пут је проговорио о језивим детаљима из свог живота. Наиме, он се присетио када су њему и његовог супрузи Невени висили о концу. Десингерица и његова жена имали су незгоду на путу, а како је… »
Вести дана »
Почела легализација објеката: У Крагујевцу их је више од 79.000
Инфозија пре 29 минутајош 22 повезане
Тајланд извео ваздушне ударе дуж спорне границе са Камбоџом /видео/
Спутник пре 49 минутајош 21 повезана
Јокићу недостајао скок за трипл-дабл, Денвер савладао Шарлот (ВИДЕО)
РТВ пре 44 минутајош 19 повезаних