Povezane vesti
Najavljeno da Egzit pokreće festival i u Skoplju
Radio 021 08.09.2025
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je da muzički festival "Egzit" (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. "Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem 'Egzita', gospodinom Dušanom Kovačevićem… »
Egzit prelazi u Skoplje? Kandidat za gradonačelnika saopštio vest
Nova 08.09.2025
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je danas da muzički festival "Egzit" (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. „Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem ‘Egzita’, gospodinom Dušanom… »
Kandidat za gradonačelnika tvrdi da Egzit dolazi u Skoplje
N1 Info 08.09.2025
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je danas da muzički festival "Egzit" (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. "Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem 'Egzita', gospodinom Dušanom… »
Kandidat za gradonačelnika Skoplja tvrdi da Egzit dolazi u prestonicu S. Makedonije
Beta 08.09.2025
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je danas da muzički festival "Egzit" (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. "Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem 'Egzita', gospodinom Dušanom… »
Kandidat za gradonačelnika Skoplja tvrdi da se Egzit seli u Skoplje
Nedeljnik 08.09.2025
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je danas da muzički festival „Egzit“ (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. „Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem ‘Egzita’, gospodinom Dušanom… »
Kandidat za gradonačelnika Skoplja tvrdi da Egzit dolazi u prestonicu S. Makedonije
Radio sto plus 08.09.2025
“Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem ‘Egzita’, gospodinom Dušanom Kovačevićem da od sledeće godine Skoplje bude nova destinacija jedne od vodećih evropskih festivalskih grupacija”, napisao je Đorđievski na Fejsbuku… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 9 povezanih
Kaja Kalas o mirovnom planu: Ukrajinci i Evropljani moraju biti uključeni, mir ne sme da znači kapitulaciju
Serbian News Media pre 8 minutajoš 24 povezane
Dejan Šoškić o NIS-u: Kao društvo nismo sposobni da kvalitetno gazdujemo državnom imovinom
Nova pre 28 minutajoš 19 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 20. novembar 2025: Pretežno sunčano i toplije, kiša uveče na jugu i istoku
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 18 povezanih