Povezane vesti
Najavljeno da Egzit pokreće festival i u Skoplju
Radio 021 pre 2 dana
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je da muzički festival "Egzit" (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. "Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem 'Egzita', gospodinom Dušanom Kovačevićem… »
Egzit prelazi u Skoplje? Kandidat za gradonačelnika saopštio vest
Nova pre 2 dana
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je danas da muzički festival "Egzit" (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. „Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem ‘Egzita’, gospodinom Dušanom… »
Kandidat za gradonačelnika tvrdi da Egzit dolazi u Skoplje
N1 Info pre 2 dana
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je danas da muzički festival "Egzit" (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. "Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem 'Egzita', gospodinom Dušanom… »
Kandidat za gradonačelnika Skoplja tvrdi da Egzit dolazi u prestonicu S. Makedonije
Beta pre 2 dana
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je danas da muzički festival "Egzit" (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. "Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem 'Egzita', gospodinom Dušanom… »
Kandidat za gradonačelnika Skoplja tvrdi da se Egzit seli u Skoplje
Nedeljnik pre 2 dana
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je danas da muzički festival „Egzit“ (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. „Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem ‘Egzita’, gospodinom Dušanom… »
Kandidat za gradonačelnika Skoplja tvrdi da Egzit dolazi u prestonicu S. Makedonije
Radio sto plus pre 2 dana
“Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem ‘Egzita’, gospodinom Dušanom Kovačevićem da od sledeće godine Skoplje bude nova destinacija jedne od vodećih evropskih festivalskih grupacija”, napisao je Đorđievski na Fejsbuku… »
Vesti dana »

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine: U Briselu je predvodi Petar Petković
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Oblačno i nestabilno, povremeno s kišom i pljuskovima, ponegde s olujnim vetrom
RTV pre 4 satijoš 1 povezana

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 4 satijoš 2 povezane