Povezane vesti

Najavljeno da Egzit pokreće festival i u Skoplju

Najavljeno da Egzit pokreće festival i u Skoplju

Radio 021 pre 2 dana
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je da muzički festival "Egzit" (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. "Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem 'Egzita', gospodinom Dušanom Kovačevićem… »
Egzit prelazi u Skoplje? Kandidat za gradonačelnika saopštio vest

Egzit prelazi u Skoplje? Kandidat za gradonačelnika saopštio vest

Nova pre 2 dana
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je danas da muzički festival "Egzit" (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. „Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem ‘Egzita’, gospodinom Dušanom… »
Kandidat za gradonačelnika tvrdi da Egzit dolazi u Skoplje

Kandidat za gradonačelnika tvrdi da Egzit dolazi u Skoplje

N1 Info pre 2 dana
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je danas da muzički festival "Egzit" (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. "Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem 'Egzita', gospodinom Dušanom… »
Kandidat za gradonačelnika Skoplja tvrdi da Egzit dolazi u prestonicu S. Makedonije

Kandidat za gradonačelnika Skoplja tvrdi da Egzit dolazi u prestonicu S. Makedonije

Beta pre 2 dana
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je danas da muzički festival "Egzit" (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. "Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem 'Egzita', gospodinom Dušanom… »
Kandidat za gradonačelnika Skoplja tvrdi da se Egzit seli u Skoplje

Kandidat za gradonačelnika Skoplja tvrdi da se Egzit seli u Skoplje

Nedeljnik pre 2 dana
Kandidat za gradonačelnika Skoplja Orce Đorđievski najavio je danas da muzički festival „Egzit“ (EXIT) dolazi u glavni grad Severne Makedonije. „Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem ‘Egzita’, gospodinom Dušanom… »

Radio sto plus pre 2 dana
“Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da sam razgovarao sa osnivačem ‘Egzita’, gospodinom Dušanom Kovačevićem da od sledeće godine Skoplje bude nova destinacija jedne od vodećih evropskih festivalskih grupacija”, napisao je Đorđievski na Fejsbuku… »

Vesti dana »