Povezane vesti

"Treba mi 9.000 evra mesečno da preživim" Pevačica istakla da nije bahata: "Zapravo sam skromna, sve je skupo"

"Treba mi 9.000 evra mesečno da preživim" Pevačica istakla da nije bahata: "Zapravo sam skromna, sve je skupo"

Telegraf pre 3 dana
Pevačica Marina Visković redovno trenira, a sada je objavila slike sa mora i pokazala telo za desetku. Marina se skinula u bikini braon boje, koji je istako njene savršene obline, dok je na nogama nosila štikle, a na glavi šešir. Trbušnjaci, struk kao… »
Marina tvrdi da joj treba 9.000 evra mesečno za život: "Nisam bahata, zapravo sam vrlo skromna"

Marina tvrdi da joj treba 9.000 evra mesečno za život: "Nisam bahata, zapravo sam vrlo skromna"

Mondo pre 2 dana
Pevačica Marina Visković oduševila je pratioce na Instagramu najnovijim fotografijima. Ona je pozirala u leopard kupaćem kostimu i pokazala svoje obline i savršene trbušnjake. Pevačica ne krije da redovno trenira, a rezultati su i te kako vidljivi… »
"Treba mi: 9.000 evra mesečno za život, sve je skupo" Naša pevačica pokazala telo za desetku, a izjavom šokirala: Skinula se i…

"Treba mi: 9.000 evra mesečno za život, sve je skupo" Naša pevačica pokazala telo za desetku, a izjavom šokirala: Skinula se i…

Blic pre 2 dana
Pevačica Marina Visković redovno trenira, a sada je objavila slike sa mora i pokazala telo za desetku. Naime, Marina se skinula u braon bikini, koji se bukvalno stopio sa njenom preplanulom kožom, dok je dole ima štikle, a na glavi šešir, te je u šik… »

Vesti dana »