Povezane vesti
"Kao da imam skener za svoje muškarce": Bivša članica "Pink Pantera" otkrila kako prepoznaje prevaru u vezi
Mondo 08.09.2025
Olivera Ćirković bivša članica kriminalne grupe "Pink Panter" govorila je o odnosu sa svojim bivšim suprugom, kao i kakvo mišljenje ima o njegovoj ženi. "Ja sam nekako lako prihvatala njegove veze, možda zato što je moj bivši nastavio da se ženi. Čak sam… »
"Ja sam žena koja se ne obmanjuje" Bivša mafijašica o muško-ženskim odnosima i svojim muškarcima: Prezirem poluodnose...
Kurir 08.09.2025
Olivera Ćirković bivša članica kriminalne grupe "Pink panter" progovorila je o muško-ženskim odnosima i svojim partnerima. Bez zadrške je priznala u kakvom odnosu je bila sa ženom svog bivšeg supruga i priznala da ne postoji doza sujete. - Ja sam nekako… »
Vesti dana »
Uoči mirovnih razgovora SAD-Ukrajina Rusija raketama i dronovima napala Kijev
Beta pre 12 minutajoš 51 povezana
Mali: "Od januara veći minimalac, idemo na 650 evra, prosečna penzija biće 490 evra"
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Arena ne pamti ovako malu posetu na meču Evrolige Partizana: Evo kada su Grobari sve bili „ispod nivoa“ od povratka u Evroligu!
Hot sport pre 57 minutajoš 43 povezane