Povezane vesti
"Brena me je zagrlila": Adil otkrio detalje gala proslave kod Živojinovića, evo koliki bakšiš je uzeo
Mondo pre 1 dan
Pevač Adil Maksutović nastupio je na proslavi povodom rođenja ćerke Aleksandre Prijović. Podsetimo, pevačica je na svet donela devojčicu Ariju, a tim povodom je porodica Živojinović napravila veliko slavlje. Pogledajte kako je Aleksandra izgledala u… »
„Brena me zagrlila i to mi rekla“: Pevač otkrio detalje slavlja kod Živojinovića, ali i da se čuo sa Prijovićkom
Nova pre 1 dan
Aleksandra Prijović porodila se 3. septembra i na svet donela devojčicu kojoj su ona i Filip Živojinović dali ime Aria. Slavlje povodom rođenja ćerke Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je organizovano u jednom lokalu u Beogradu, a prisustvovali su… »
Vesti dana »

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 2 satajoš 8 povezanih

Marta Kos u EP: Vučićev odlazak u Moskvu i Peking i napad na evroposlanike nisu ono što očekujemo
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

Sablasna, naopaka i zla Vučićeva izjava: Opozicija poručuje – zatvor, a ne „nepalski scenario“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Na Univerzitetu u Beogradu u drugom upisnom krugu prijavilo se 862 kandidata
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Nepal na ivici rata: Poginule najmanje 22 osobe, na ulicama vojska i policija sa teškim naoružanjem (video)
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane