Povezane vesti
"Brena me je zagrlila": Adil otkrio detalje gala proslave kod Živojinovića, evo koliki bakšiš je uzeo
Mondo 08.09.2025
Pevač Adil Maksutović nastupio je na proslavi povodom rođenja ćerke Aleksandre Prijović. Podsetimo, pevačica je na svet donela devojčicu Ariju, a tim povodom je porodica Živojinović napravila veliko slavlje. Pogledajte kako je Aleksandra izgledala u… »
„Brena me zagrlila i to mi rekla“: Pevač otkrio detalje slavlja kod Živojinovića, ali i da se čuo sa Prijovićkom
Nova 08.09.2025
Aleksandra Prijović porodila se 3. septembra i na svet donela devojčicu kojoj su ona i Filip Živojinović dali ime Aria. Slavlje povodom rođenja ćerke Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je organizovano u jednom lokalu u Beogradu, a prisustvovali su… »
Vesti dana »
Le Pen ostaje osuđena za proneveru, ali će moći da se kandiduje za predsednicu Francuske
Nedeljnik pre 1 satjoš 38 povezanih
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih
Ko je biznismen optužen za pranje 72 miliona? Papić pod lupom 3 tužilaštva, svedočio u slučaju Belivuk, sa Bobom prodavao jahtu, ženi mu oduzeli lux torbe...
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Nakon hiljada žrtava stiže novi talas: Szo se hitno oglasila, upozorava Evropu na ekstremne vrućine (video)
Večernje novosti pre 54 minutajoš 49 povezanih
Protest malinara u Arilju: Otkupljivači daju 400, proizvođači traže 550 dinara, zovu u pomoć državu
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih