Povezane vesti
Zelenski: "Ukrajina ima odgovore na ruske napade na energetsku mrežu"
Telegraf pre 14 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da Rusija ponovo usmerava napade na ukrajinski energetski sistem, ali da Ukrajina ima i imaće adekvatne odgovore na te napade. "Danas sam održao sastanak Vrhovnog štaba, pre svega o tehnološkim… »
Zelenski: Ukrajina ima odgovore na ruske napade na energetsku mrežu
RTV pre 16 sati
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da Rusija ponovo usmerava napade na ukrajinski energetski sistem, ali da Ukrajina ima i imaće adekvatne odgovore na te napade. "Danas sam održao sastanak Vrhovnog štaba, pre svega o… »
Zelenski nakon ruskih napada: Imamo odgovor
B92 pre 16 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da Rusija ponovo usmerava napade na ukrajinski energetski sistem, ali da Ukrajina ima i imaće adekvatne odgovore na te napade. "Danas sam održao sastanak Vrhovnog štaba, pre svega o tehnološkim… »
Zelenski: Ukrajina ima odgovor za napade na energetsku mrežu
Politika pre 16 sati
Predsednik Ukrajine je zahvalio proizvođačima na povećanju snabdevanja naoružanjem. KIJEV – Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da Rusija ponovo usmerava napade na ukrajinski energetski sistem, ali da Ukrajina ima i imaće adekvatne… »
Vesti dana »

Bez dogovora na sednici SES-a- Mali i Stamenkovski: Minimalac u 2026. biće 64.554 dinara
Forbes pre 14 minutajoš 40 povezanih

Opozicija u Strazburu: Srbija na prekretnici političke krize, EU da podrži građane, a ne Vučića
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 29 povezanih