Povezane vesti

Zelenski: "Ukrajina ima odgovore na ruske napade na energetsku mrežu"

Zelenski: "Ukrajina ima odgovore na ruske napade na energetsku mrežu"

Telegraf pre 14 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da Rusija ponovo usmerava napade na ukrajinski energetski sistem, ali da Ukrajina ima i imaće adekvatne odgovore na te napade. "Danas sam održao sastanak Vrhovnog štaba, pre svega o tehnološkim… »
Zelenski: Ukrajina ima odgovore na ruske napade na energetsku mrežu

Zelenski: Ukrajina ima odgovore na ruske napade na energetsku mrežu

RTV pre 16 sati
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da Rusija ponovo usmerava napade na ukrajinski energetski sistem, ali da Ukrajina ima i imaće adekvatne odgovore na te napade. "Danas sam održao sastanak Vrhovnog štaba, pre svega o… »
Zelenski nakon ruskih napada: Imamo odgovor

Zelenski nakon ruskih napada: Imamo odgovor

B92 pre 16 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da Rusija ponovo usmerava napade na ukrajinski energetski sistem, ali da Ukrajina ima i imaće adekvatne odgovore na te napade. "Danas sam održao sastanak Vrhovnog štaba, pre svega o tehnološkim… »
Zelenski: Ukrajina ima odgovor za napade na energetsku mrežu

Zelenski: Ukrajina ima odgovor za napade na energetsku mrežu

Politika pre 16 sati
Predsednik Ukrajine je zahvalio proizvođačima na povećanju snabdevanja naoružanjem. KIJEV – Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da Rusija ponovo usmerava napade na ukrajinski energetski sistem, ali da Ukrajina ima i imaće adekvatne… »

Vesti dana »