Povezane vesti
Zelenski: "Ukrajina ima odgovore na ruske napade na energetsku mrežu"
Telegraf 08.09.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da Rusija ponovo usmerava napade na ukrajinski energetski sistem, ali da Ukrajina ima i imaće adekvatne odgovore na te napade. "Danas sam održao sastanak Vrhovnog štaba, pre svega o tehnološkim… »
Zelenski: Ukrajina ima odgovore na ruske napade na energetsku mrežu
RTV 08.09.2025
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da Rusija ponovo usmerava napade na ukrajinski energetski sistem, ali da Ukrajina ima i imaće adekvatne odgovore na te napade. "Danas sam održao sastanak Vrhovnog štaba, pre svega o… »
Zelenski nakon ruskih napada: Imamo odgovor
B92 08.09.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da Rusija ponovo usmerava napade na ukrajinski energetski sistem, ali da Ukrajina ima i imaće adekvatne odgovore na te napade. "Danas sam održao sastanak Vrhovnog štaba, pre svega o tehnološkim… »
Zelenski: Ukrajina ima odgovor za napade na energetsku mrežu
Politika 08.09.2025
Predsednik Ukrajine je zahvalio proizvođačima na povećanju snabdevanja naoružanjem. KIJEV – Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da Rusija ponovo usmerava napade na ukrajinski energetski sistem, ali da Ukrajina ima i imaće adekvatne… »
Vesti dana »
Ovde je subjektivni osećaj -20 stepeni! Ledeni udar stigao poslednjeg dana godine, Srbija u debelom minusu: RHMZ upozorava - večeras još hladnije
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Danas počeo zimski raspust, drugo polugođe kreće 19. januara
Serbian News Media pre 1 satjoš 14 povezanih
Nedeljni i redukovani red vožnje i besplatan parking tokom praznika i u Nišu
Južne vesti pre 1 satjoš 11 povezanih