Повезане вести
"Операција ми је сутра..." Јањуш се огласио престрављен из болнице па признао: Кренули су ми ненормални болови, мислим да је…
Курир 08.09.2025
Марко Јањушевић Јањуш ускоро улази у ријалити, а данас се огласио из болнице фотографијом из кревета. Након поменуте објаве по хоспитализацији, открио је детаљније шта се дешава. - У болници сам, операција ми је заказана за… »
Јањуш мора на хитну операцију! Био у великим боловима, конзилијум лекара донео дефинитивну одлуку
Телеграф 08.09.2025
Ријалити играч, Марко Јањушевић Јањуш, објавом на Инстаграму забринуо је фанове када је објавио фотографију из болничког кревета. Бивши кошаркаш који би 13. септембра, када је заказан почетак нове сезоне "Елите", требало да се… »
Вести дана »
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Почиње суђење за трагедију у дискотеци у Кочанима: Међу оптуженима за страдање 63 особе - власник објекта, градоначелник, неколико министара...
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Чека се трампово "амин": Сенат усвојио закон о објављивању Епстајнових досијеа
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане
Трамп срдачно примио у Вашингтону саудијског предстолонаследника Мохамеда бин Салмана
Данас пре 5 сатијош 1 повезана