Povezane vesti
„Kada je rezultat bruka, Pešić treba da podnese ostavku“: Žestoke reči legendarnog trenera
Nova 08.09.2025
Srbija je eliminisana sa Evropskog prvenstva već u osmini finala, a to je mnogima teško palo. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Između ostalih i legendarnom treneru Miroslavu Muti Nikoliću. „Mnogo sam nervozan, govorio sam da ćemo igrati u finalu, širio… »
Muta Nikolić za Danas: Pešić je trebalo da podnese ostavku, pitanje je da li će se Jokić opet odazvati
Danas 08.09.2025
Eliminacija košarkaša Srbije u osmini finala Evropskog prvenstva u Rigi teško je pala Miroslavu-Muti Nikoliću, čoveku koji je u prošlosti kao član stručnog štaba reprezentacije navikao samo na osvajanje medalja. – Mnogo sam nervozan, govorio sam da ćemo… »
Vesti dana »
Bebi Dol progovorila o uslovima u eliti 10! Pred početak rijalitija otkrila razlog svog povlačenja iz janvnosti: Neću dozvoliti da me...
Kurir pre 31 minutajoš 34 povezane
Putin puna tri sata razgovarao sa Trampovim izaslanicima: O ishodu sastanka u Kremlju ni reči
Mondo pre 36 minutajoš 23 povezane
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 3 satajoš 30 povezanih
Prajd šetnja završena u Beogradu: Ponovljeni zahtevi za zakon o istopolnim zajednicama, policija sprečila incident
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 37 povezanih
Zelenski: Ukrajina spremna da se tri dana uzdrži od napada na Moskvu
Sputnik pre 5 satijoš 27 povezanih