Povezane vesti
Selaković na Vukovom saboru: Nove mere za zaštitu ćirilice
Euronews 08.09.2025
Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je 92. Vukov sabor i u besedi istakao da ako ćirilicu ne zaštitimo mi, to umesto nas neće učiniti niko drugi i najavio nove mere za zaštitu ćirilice za koje će se boriti, saopštilo je Ministarstvo kulture… »
Nove mere za zaštitu ćirilice
Politika 08.09.2025
Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je danas 92. Vukov sabor. LOZNICA – Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je danas 92. Vukov sabor i u besedi istakao da ako ćirilicu ne zaštitimo mi, to umesto nas neće učiniti niko drugi. Najavio je nove… »
„Slovo i pismo su snaga“ Selaković na vukovom saboru: Nove mere za zaštitu ćirilice
Dnevnik 08.09.2025
LOZNICA: Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je danas 92. Vukov sabor i u besedi istakao da ako ćirilicu ne zaštitimo mi, to umesto nas neće učiniti niko drugi i najavio nove mere za zaštitu ćirilice za koje će se boriti, saopštilo je Ministarstvo… »
Otvoren 92. Vukov sabor, ministar kulture najavio nove mere za zaštitu ćirilice
Sputnik 08.09.2025
Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je 92. Vukov sabor i u besedi istakao da ako ćirilicu ne zaštitimo mi, to umesto nas neće učiniti niko drugi. Najavio je i nove mere za zaštitu ćirilice. Selaković je naveo da u mere spadaju podsticaji… »
Vesti dana »
U istočnoj Srbiji sneg, u Banatu, Pomoravlju i Beogradu udari košave do 100 kilometara na čas
N1 Info pre 14 minutajoš 11 povezanih
Hitna pomoć: Dve osobe teško povređene u dve saobraćajne nesreće u Beogradu
Insajder pre 29 minutajoš 9 povezanih
Jokićev novi tripl-dabl i neverovatan poraz Denvera: Nagetsi izgubili dobijen meč
Sputnik pre 9 minutajoš 10 povezanih
"Svoj na svome": Stiglo dva i po miliona prijava nelegalnih objekata, prva rešenja očekuju se narednih dana
Radio 021 pre 39 minutajoš 4 povezane
Poljoprivrednici najavili blokadu puta i prosipanje mleka kod Kragujevca
Pressek pre 4 minutajoš 2 povezane