Povezane vesti
Selaković na Vukovom saboru: Nove mere za zaštitu ćirilice
Euronews pre 15 sati
Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je 92. Vukov sabor i u besedi istakao da ako ćirilicu ne zaštitimo mi, to umesto nas neće učiniti niko drugi i najavio nove mere za zaštitu ćirilice za koje će se boriti, saopštilo je Ministarstvo kulture… »
Nove mere za zaštitu ćirilice
Politika pre 15 sati
Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je danas 92. Vukov sabor. LOZNICA – Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je danas 92. Vukov sabor i u besedi istakao da ako ćirilicu ne zaštitimo mi, to umesto nas neće učiniti niko drugi. Najavio je nove… »
„Slovo i pismo su snaga“ Selaković na vukovom saboru: Nove mere za zaštitu ćirilice
Dnevnik pre 16 sati
LOZNICA: Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je danas 92. Vukov sabor i u besedi istakao da ako ćirilicu ne zaštitimo mi, to umesto nas neće učiniti niko drugi i najavio nove mere za zaštitu ćirilice za koje će se boriti, saopštilo je Ministarstvo… »
Otvoren 92. Vukov sabor, ministar kulture najavio nove mere za zaštitu ćirilice
Sputnik pre 16 sati
Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je 92. Vukov sabor i u besedi istakao da ako ćirilicu ne zaštitimo mi, to umesto nas neće učiniti niko drugi. Najavio je i nove mere za zaštitu ćirilice. Selaković je naveo da u mere spadaju podsticaji… »
Vesti dana »

Bez dogovora na sednici, Mali i Stamenkovski: Minimalac u 2026. biće 551 evro
Jugmedia pre 36 minutajoš 40 povezanih

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 29 povezanih

Predstavnici opozicije iz Srbije govorili u Evropskom parlamentu, izneli probleme i zahteve
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 21 povezana