Повезане вести
Селаковић на Вуковом сабору: Нове мере за заштиту ћирилице
Еуроневс 08.09.2025
Министар културе Никола Селаковић отворио је 92. Вуков сабор и у беседи истакао да ако ћирилицу не заштитимо ми, то уместо нас неће учинити нико други и најавио нове мере за заштиту ћирилице за које ће се борити, саопштило је… »
Нове мере за заштиту ћирилице
Политика 08.09.2025
Министар културе Никола Селаковић отворио је данас 92. Вуков сабор. ЛОЗНИЦА – Министар културе Никола Селаковић отворио је данас 92. Вуков сабор и у беседи истакао да ако ћирилицу не заштитимо ми, то уместо нас неће учинити нико… »
„Слово и писмо су снага“ Селаковић на вуковом сабору: Нове мере за заштиту ћирилице
Дневник 08.09.2025
ЛОЗНИЦА: Министар културе Никола Селаковић отворио је данас 92. Вуков сабор и у беседи истакао да ако ћирилицу не заштитимо ми, то уместо нас неће учинити нико други и најавио нове мере за заштиту ћирилице за које ће се борити… »
Отворен 92. Вуков сабор, министар културе најавио нове мере за заштиту ц́ирилице
Спутник 08.09.2025
Министар културе Никола Селаковиц́ отворио је 92. Вуков сабор и у беседи истакао да ако ц́ирилицу не заштитимо ми, то уместо нас нец́е учинити нико други. Најавио је и нове мере за заштиту ц́ирилице. Селаковиц́ је навео да у мере… »
Вести дана »
ЦИК у Приштини одбила да верификује Српску листу за изборе у децембру
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
"Студенти настављају најнормалније да студирају" огласио се Мића Јовановић након одузимања дозволе Мегатренду, ево шта су упутства из Министарства просвете
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Велики пожар у болници у Требињу: Запалио се кревет на одељењу неурологије, доктори спречили трагедију
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана