Povezane vesti

Selaković na Vukovom saboru: Nove mere za zaštitu ćirilice

Selaković na Vukovom saboru: Nove mere za zaštitu ćirilice

Euronews pre 15 sati
Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je 92. Vukov sabor i u besedi istakao da ako ćirilicu ne zaštitimo mi, to umesto nas neće učiniti niko drugi i najavio nove mere za zaštitu ćirilice za koje će se boriti, saopštilo je Ministarstvo kulture… »
Nove mere za zaštitu ćirilice

Nove mere za zaštitu ćirilice

Politika pre 15 sati
Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je danas 92. Vukov sabor. LOZNICA – Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je danas 92. Vukov sabor i u besedi istakao da ako ćirilicu ne zaštitimo mi, to umesto nas neće učiniti niko drugi. Najavio je nove… »
„Slovo i pismo su snaga“ Selaković na vukovom saboru: Nove mere za zaštitu ćirilice

„Slovo i pismo su snaga“ Selaković na vukovom saboru: Nove mere za zaštitu ćirilice

Dnevnik pre 16 sati
LOZNICA: Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je danas 92. Vukov sabor i u besedi istakao da ako ćirilicu ne zaštitimo mi, to umesto nas neće učiniti niko drugi i najavio nove mere za zaštitu ćirilice za koje će se boriti, saopštilo je Ministarstvo… »
Otvoren 92. Vukov sabor, ministar kulture najavio nove mere za zaštitu ćirilice

Otvoren 92. Vukov sabor, ministar kulture najavio nove mere za zaštitu ćirilice

Sputnik pre 16 sati
Ministar kulture Nikola Selaković otvorio je 92. Vukov sabor i u besedi istakao da ako ćirilicu ne zaštitimo mi, to umesto nas neće učiniti niko drugi. Najavio je i nove mere za zaštitu ćirilice. Selaković je naveo da u mere spadaju podsticaji… »

Vesti dana »