Povezane vesti
Vlahović: 'Biće fer navijanje, mi smo gospoda'; Selektor Engleske o srpskim sportistima svetske klase
BBC News 09.09.2025
Fudbaleri Srbije i Engleske u Beogradu će 9. septembra odigrati derbi Grupe K u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Pre nešto više od godinu dana, Srbija je otvorila učešće na Evropskom fudbalskom prvenstvu u Nemačkoj porazom od Engleske 0:1. Bio je to… »
Vlahović: ‘Biće fer navijanje, mi smo gospoda’; Selektor Engleske o srpskim sportistima svetske klase
Danas 09.09.2025
Pre nešto više od godinu dana, Srbija je otvorila učešće na Evropskom fudbalskom prvenstvu u Nemačkoj porazom od Engleske 0:1. Bio je to uvod u brodolom ekipe Dragana Stojkovića Piksija koja je takmičenje završila već u grupnoj fazi sa samo jednim… »
Srbija – Engleska: Tuhel pričao o „srpskim sportistima svetske klase“
Danas 08.09.2025
Pre nešto više od godinu dana, Srbija je otvorila učešće na Evropskom fudbalskom prvenstvu u Nemačkoj porazom od Engleske 0:1. Bio je to uvod u brodolom ekipe Dragana Stojkovića Piksija koja je takmičenje završila već u grupnoj fazi sa samo jednim… »
Vesti dana »

Mup: Policija iz vozila u pratnji studenata koji pešače od Novog Pazara do Novog Sada zaplenila biber sprej i teleskopsku palicu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Jago: ''Kad sam srećan i kad se smejem, mogu velike stvari da uradim!''
Sportske.net pre 35 minutajoš 6 povezanih

"Utrčali su u školu i napali učenika": Oglasilo se ministarstvo prosvete povodom incidenta u Medicinskoj školi na Zvezdari
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Rusi reagovali na optužbe Litvanije: Leteli smo iznad Kalinjingradske oblasti, nismo povredili granice drugih država
Kurir pre 1 minutjoš 2 povezane