Povezane vesti

"Da te nema više, ja ne verujem": Otac stradalog motocikliste uputio emotivnu poruku sinu: Dalibor poginuo u nesreći kod…

"Da te nema više, ja ne verujem": Otac stradalog motocikliste uputio emotivnu poruku sinu: Dalibor poginuo u nesreći kod…

Blic pre 1 dan
Otac motocikliste Dalibora R. (40) koji je stradao u saobraćajnoj nesreći kod Zaječara 3. juna, podelio je emotivnu poruku na svom Fejsbuk profilu, upućenu stradalom sinu. Dalibor R. (40) stradao prilikom pada sa svog motora u saobraćajnoj nesreći koja… »
"Počivaj u miru sine moj - Čekaj me": Potresan oproštaj oca poginulog bajkera Dalibora u nesreći kod Zaječara

"Počivaj u miru sine moj - Čekaj me": Potresan oproštaj oca poginulog bajkera Dalibora u nesreći kod Zaječara

Mondo pre 1 dan
Bajker Dalibor Rančić (40) nastradao je pre tri meseca u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Zaječara, kada je izgubio kontrolu nad motorom. Na društvenim mrežama sada je osvanuo bolni oproštaj njegovog oca koji ne može da sakrije tugu za sinom… »
"Sa tugom legnem, sa bolom ustajem... Čekaj me, moj daki" Reči oca poginulog bajkera iz Zaječara odzvanjaju! Nastradao pred…

"Sa tugom legnem, sa bolom ustajem... Čekaj me, moj daki" Reči oca poginulog bajkera iz Zaječara odzvanjaju! Nastradao pred…

Kurir pre 1 dan
Bajker Dalibor Rančić (40) nastradao je pre tri meseca u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Zaječara, kada je izgubio kontrolu nad motorom. Na društvenim mrežama sada je osvanuo bolni oproštaj njegovog oca koji ne može da sakrije tugu za sinom… »
„Ljubavi moja, još uvek ne mogu da poverujem da te nema“ Ovo je Danilo koji je umro nakon pada s traktora, oglasila se njegova…

„Ljubavi moja, još uvek ne mogu da poverujem da te nema“ Ovo je Danilo koji je umro nakon pada s traktora, oglasila se njegova…

Alo pre 1 dan
Istraga povodom nesreće je i dalje u toku, a traktor je poslat na vanredni tehnički pregled. Danilo Raković (26) preminuo je posle sedmodnevne borbe za život, nakon što je pao sa traktora, a njegova neutešna porodica i prijatelji opraštaju se od njega… »
Poginuo pred svadbu: Verenica se oprostila od Danila dirljivom porukom koja slama srce!

Poginuo pred svadbu: Verenica se oprostila od Danila dirljivom porukom koja slama srce!

Blic pre 2 dana
Ceo selo Kosuriće kod Novog Pazara tuguje za prekinutim mladim životom, meštanin Danilo Dane Raković (26) poginuo je dok je vozio traktor. Za njim tuguju porodica, prijatelji, ali i devojka s kojom je planirao zajedničku budućnost. Ona se od verenika sa… »

Vesti dana »