Повезане вести

"Да те нема више, ја не верујем": Отац страдалог мотоциклисте упутио емотивну поруку сину: Далибор погинуо у несрећи код…

"Да те нема више, ја не верујем": Отац страдалог мотоциклисте упутио емотивну поруку сину: Далибор погинуо у несрећи код…

Блиц 09.09.2025
Отац мотоциклисте Далибора Р. (40) који је страдао у саобраћајној несрећи код Зајечара 3. јуна, поделио је емотивну поруку на свом Фејсбук профилу, упућену страдалом сину. Далибор Р. (40) страдао приликом пада са свог мотора у… »
"Са тугом легнем, са болом устајем... Чекај ме, мој даки" Речи оца погинулог бајкера из Зајечара одзвањају! Настрадао пред…

"Са тугом легнем, са болом устајем... Чекај ме, мој даки" Речи оца погинулог бајкера из Зајечара одзвањају! Настрадао пред…

Курир 09.09.2025
Бајкер Далибор Ранчић (40) настрадао је пре три месеца у стравичној саобраћајној несрећи код Зајечара, када је изгубио контролу над мотором. На друштвеним мрежама сада је освануо болни опроштај његовог оца који не може да… »
"Почивај у миру сине мој - Чекај ме": Потресан опроштај оца погинулог бајкера Далибора у несрећи код Зајечара

"Почивај у миру сине мој - Чекај ме": Потресан опроштај оца погинулог бајкера Далибора у несрећи код Зајечара

Мондо 09.09.2025
Бајкер Далибор Ранчић (40) настрадао је пре три месеца у стравичној саобраћајној несрећи код Зајечара, када је изгубио контролу над мотором. На друштвеним мрежама сада је освануо болни опроштај његовог оца који не може да… »
„Љубави моја, још увек не могу да поверујем да те нема“ Ово је Данило који је умро након пада с трактора, огласила се његова…

„Љубави моја, још увек не могу да поверујем да те нема“ Ово је Данило који је умро након пада с трактора, огласила се његова…

Ало 09.09.2025
Истрага поводом несреће је и даље у току, а трактор је послат на ванредни технички преглед. Данило Раковић (26) преминуо је после седмодневне борбе за живот, након што је пао са трактора, а његова неутешна породица и пријатељи… »
Погинуо пред свадбу: Вереница се опростила од Данила дирљивом поруком која слама срце!

Погинуо пред свадбу: Вереница се опростила од Данила дирљивом поруком која слама срце!

Блиц 08.09.2025
Цео село Косуриће код Новог Пазара тугује за прекинутим младим животом, мештанин Данило Дане Раковић (26) погинуо је док је возио трактор. За њим тугују породица, пријатељи, али и девојка с којом је планирао заједничку… »

Вести дана »