Povezane vesti
"Da te nema više, ja ne verujem": Otac stradalog motocikliste uputio emotivnu poruku sinu: Dalibor poginuo u nesreći kod…
Blic pre 1 dan
Otac motocikliste Dalibora R. (40) koji je stradao u saobraćajnoj nesreći kod Zaječara 3. juna, podelio je emotivnu poruku na svom Fejsbuk profilu, upućenu stradalom sinu. Dalibor R. (40) stradao prilikom pada sa svog motora u saobraćajnoj nesreći koja… »
"Počivaj u miru sine moj - Čekaj me": Potresan oproštaj oca poginulog bajkera Dalibora u nesreći kod Zaječara
Mondo pre 1 dan
Bajker Dalibor Rančić (40) nastradao je pre tri meseca u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Zaječara, kada je izgubio kontrolu nad motorom. Na društvenim mrežama sada je osvanuo bolni oproštaj njegovog oca koji ne može da sakrije tugu za sinom… »
"Sa tugom legnem, sa bolom ustajem... Čekaj me, moj daki" Reči oca poginulog bajkera iz Zaječara odzvanjaju! Nastradao pred…
Kurir pre 1 dan
Bajker Dalibor Rančić (40) nastradao je pre tri meseca u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Zaječara, kada je izgubio kontrolu nad motorom. Na društvenim mrežama sada je osvanuo bolni oproštaj njegovog oca koji ne može da sakrije tugu za sinom… »
„Ljubavi moja, još uvek ne mogu da poverujem da te nema“ Ovo je Danilo koji je umro nakon pada s traktora, oglasila se njegova…
Alo pre 1 dan
Istraga povodom nesreće je i dalje u toku, a traktor je poslat na vanredni tehnički pregled. Danilo Raković (26) preminuo je posle sedmodnevne borbe za život, nakon što je pao sa traktora, a njegova neutešna porodica i prijatelji opraštaju se od njega… »
Poginuo pred svadbu: Verenica se oprostila od Danila dirljivom porukom koja slama srce!
Blic pre 2 dana
Ceo selo Kosuriće kod Novog Pazara tuguje za prekinutim mladim životom, meštanin Danilo Dane Raković (26) poginuo je dok je vozio traktor. Za njim tuguju porodica, prijatelji, ali i devojka s kojom je planirao zajedničku budućnost. Ona se od verenika sa… »
Vesti dana »

Uživo upucan Trampov bliski saradnik "Čarli Kirk je mrtav": Osumnjičeni pušten iz pritvora, objavljen snimak na kom se vidi kako ga metak pogađa (foto, video)
Blic pre 27 minutajoš 19 povezanih

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 3 satajoš 2 povezane