Povezane vesti

Bojana sa porodicom napustila Nemačku zbog komšinice iz pakla: Pikirala joj dete, o njoj otkrili jezivu stvar

Bojana sa porodicom napustila Nemačku zbog komšinice iz pakla: Pikirala joj dete, o njoj otkrili jezivu stvar

Telegraf pre 1 dan
Život s komšinicom: Agonija od prvog dana. Nakon osam godina života u Nemačkoj, Bojana je odlučila da se sa porodicom vrati u Srbiju. Iako je bila zadovoljna materijalnim aspektima života u Erfurtu, nedostajali su joj porodica, prijatelji i osećaj… »
Bojana posle 8 godina pobegla iz Nemačke i vratila se u Srbiju: Doživela traumu, završila čak i na sudu

Bojana posle 8 godina pobegla iz Nemačke i vratila se u Srbiju: Doživela traumu, završila čak i na sudu

Mondo pre 1 dan
Bojana je posle osam godina života u Nemačkoj, odlučila je da spakuje kofere i sa porodicom se vrati u domovinu. "Živela je u Erfurtu i bila zadovoljna materijalnim aspektima života, ali su joj nedostajali porodica, prijatelji i osećaj bliskosti koje je… »
Bojana se nakon 8 godina u Nemačkoj vratila u Srbiju: Razlog je bizaran, a dane je provodila u agoniji: Policija joj non-stop…

Bojana se nakon 8 godina u Nemačkoj vratila u Srbiju: Razlog je bizaran, a dane je provodila u agoniji: Policija joj non-stop…

Blic pre 1 dan
Posle osam godina života u Nemačkoj, Bojana iz Srbije odlučila je da spakuje kofere i sa porodicom se vrati u domovinu. Na prvi pogled, može zvučati neobično - ko bi napustio zemlju koja je "evropski san" za mnoge, međutim, kako i Bojana kaže, život u… »
Bojani prekipelo, spakovala kofere i pravac Srbija Komšinica joj priredila pakao u Nemačkoj: Osudili su me a da me nisu ni…

Bojani prekipelo, spakovala kofere i pravac Srbija Komšinica joj priredila pakao u Nemačkoj: Osudili su me a da me nisu ni…

Alo pre 1 dan
Bojana je u Erfurtu imala komšinicu koja ne voli decu i koja joj je napravila pakao od života, a na kraju je zbog nje i završila na sudu. Posle osam godina života u Nemačkoj, Bojana iz Srbije je spakovala kofere i zajedno sa porodicom se vratila u… »

Vesti dana »