Povezane vesti
Anastasija za BBC: 'Švarceneger me je terao da pevam Whatta Man 12 puta'
Radio 021 09.09.2025
Dok obeležava 25 godina muzičke karijere, američka pevačica za BBC priča o trnovitom putu ka slavi i kako joj je jedan nastup otvorio vrata industrije. I razne dogodovštine. Nora Jeker Anastasija je godinama pevala na zabavama poznatih i kompanijskim… »
Anastasija za BBC: ‘Švarceneger me je terao da pevam Whatta Man 12 puta’
Danas 09.09.2025
„Kada se ljudi upoznaju sa mnom, verovatno samo pomisle da imam četiri oka i plavu kosu“, rekla je Anastasija, predstavljajući se u MTV-jevom rijaliti programu „The Cut“ 1998. godine. „Ali kada zapevam, onda je utisak potpuno drugačiji“. Nije se šalila… »
Anastasija za BBC: 'Švarceneger me je terao da pevam Whatta Man 12 puta'
NIN 09.09.2025
"Kada se ljudi upoznaju sa mnom, verovatno samo pomisle da imam četiri oka i plavu kosu", rekla je Anastasija, predstavljajući se u MTV-jevom rijaliti programu "The Cut" 1998. godine. "Ali kada zapevam, onda je utisak potpuno drugačiji". Nije se šalila… »
Anastasija za BBC: ‘Švarceneger me je terao da pevam Whatta Man 12 puta’
Južne vesti 09.09.2025
Nora Jeker Anastasija je godinama pevala na zabavama poznatih i kompanijskim žurkama pre nego što je postigla veliki uspeh singlom „I’m Outta Love“ „Kada se ljudi upoznaju sa mnom, verovatno samo pomisle da imam četiri oka i plavu kosu“, rekla je… »
Vesti dana »
Hrka odbila pregled: Građani na skupu uznemireni - ne zna se ko je zvao Hitnu pomoć
N1 Info pre 19 minutajoš 57 povezanih
„Da li će Viktor Orban odlučivati o tome da li će Srbija imati funkcionalan REM?“
Nova pre 14 minutajoš 25 povezanih
Sneg u nižim predelima Srbije Meteorolozi podeljeni, videćemo šta će biti od ovog datuma!
Alo pre 34 minutajoš 24 povezane
Velike gužve na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu: Letovi kasne i odlažu se zbog magle
Nova ekonomija pre 1 satjoš 18 povezanih
SRCE: Ko je treće lice koje preuzima kontrolu nad NIS-om i da li je iz UAE?
Danas pre 9 minutajoš 19 povezanih