Повезане вести
Анастасија за ББЦ: 'Шварценегер ме је терао да певам Вхатта Ман 12 пута'
Радио 021 09.09.2025
Док обележава 25 година музичке каријере, америчка певачица за ББЦ прича о трновитом путу ка слави и како јој је један наступ отворио врата индустрије. И разне догодовштине. Нора Јекер Анастасија је годинама певала на забавама… »
Анастасија за ББЦ: ‘Шварценегер ме је терао да певам Вхатта Ман 12 пута’
Данас 09.09.2025
„Када се људи упознају са мном, вероватно само помисле да имам четири ока и плаву косу“, рекла је Анастасија, представљајуц́и се у МТВ-јевом ријалити програму „Тхе Цут“ 1998. године. „Али када запевам, онда је утисак потпуно… »
Анастасија за ББЦ: 'Шварценегер ме је терао да певам Вхатта Ман 12 пута'
НИН 09.09.2025
"Када се људи упознају са мном, вероватно само помисле да имам четири ока и плаву косу", рекла је Анастасија, представљајуц́и се у МТВ-јевом ријалити програму "Тхе Цут" 1998. године. "Али када запевам, онда је утисак потпуно… »
Анастасија за ББЦ: ‘Шварценегер ме је терао да певам Вхатта Ман 12 пута’
Јужне вести 09.09.2025
Нора Јекер Анастасија је годинама певала на забавама познатих и компанијским журкама пре него што је постигла велики успех синглом „И’м Оутта Лове“ „Када се људи упознају са мном, вероватно само помисле да имам четири ока и… »
Вести дана »
Знате ли када је Воша последњи пут славила на "Маракани", а када је уписала "дуплу победу" над Црвеном звездом?!
Спортске.нет пре 3 минутајош 93 повезане
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 51 повезана
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 2 сатајош 34 повезане
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 4 сатијош 41 повезана