Povezane vesti

VIDEO Pogledajte kako je Sabalenka nazvala Alkaraza i posle toga mu stavila ruku na rame

VIDEO Pogledajte kako je Sabalenka nazvala Alkaraza i posle toga mu stavila ruku na rame

Nova pre 1 dan
Arina Sabalenka i Karlos Alkaraz šampioni su US Opena 2025. godine u ženskoj i muškoj konkurenciji, a zbog toga su imali nekoliko zajedničkih medijskih obaveza. Jedna od njih bila je i gostovanje na televiziji tokom ranih jutarnjih časova i baš tada je… »
Sabalenka Alkarasa nazvala Janik a ovaj „zapretio“ da će da ode

Sabalenka Alkarasa nazvala Janik a ovaj „zapretio“ da će da ode

Sport klub pre 1 dan
Dobro raspoloženje dvoje šampiona Ju-Es opena nije mogao da pokvari ni gromoglasni lapsus Arine Sabalenke. – Ja nisam uradila tik tok sa Janikom, jao Karlosom – rekla je Beloruskinja na zajednočkom gostovanju na TV. Odmah se ujela za jezik i uz… »
Sabalenka napravila ozbiljan lapsus u emisiji uživo - Alkaraz zapretio da će napustiti studio: Karlose, mnogo mi je žao! Ovo…

Sabalenka napravila ozbiljan lapsus u emisiji uživo - Alkaraz zapretio da će napustiti studio: Karlose, mnogo mi je žao! Ovo…

Kurir pre 1 dan
Šampioni ovogodišnjeg US open, Arina Sabalenka i Karlos Alkaraz, gostovali su u emisiji "The Today Show". U programu uživo viđena je jedna urnebesna scena - Sabalenka je napravila gaf o kom bruji čitava planeta. Naime, jedna od tema bilo je kreiranje… »
Kakav blam! Ceo svet se smeje Arini Sabalenki

Kakav blam! Ceo svet se smeje Arini Sabalenki

Večernje novosti pre 1 dan
Beloruskinja Arina Sabalenka konačno je došla do velike nagrade na njujorškom betonu – osvojila je Ju-Es open, i to nakon što je prethodno stajala na korak od trofeja u finalima Rolan Garosa i Vimbldona. FOTO: Tanjug/AP U odlučujućem meču u Njujorku… »
Sabalenka se izblamirala pred Alkarasom: "Mnogo mi je žao" VIDEO

Sabalenka se izblamirala pred Alkarasom: "Mnogo mi je žao" VIDEO

B92 pre 1 dan
Španski teniser Karlos Alkaras je u šali zapretio da će napustiti emisiju jer ga je Arina Sabalenka nazvala "Janik". Njih dvoje su kao novi šampioni US opena gostovali u emisiji "The Today Show". Govoreći o svojoj ljubavi prema kreiranju sadržaja i… »

Vesti dana »