Повезане вести
ВИДЕО Погледајте како је Сабаленка назвала Алкараза и после тога му ставила руку на раме
Нова 09.09.2025
Арина Сабаленка и Карлос Алкараз шампиони су УС Опена 2025. године у женској и мушкој конкуренцији, а због тога су имали неколико заједничких медијских обавеза. Једна од њих била је и гостовање на телевизији током раних… »
Сабаленка Алкараса назвала Јаник а овај „запретио“ да ће да оде
Спорт клуб 09.09.2025
Добро расположење двоје шампиона Ју-Ес опена није могао да поквари ни громогласни лапсус Арине Сабаленке. – Ја нисам урадила тик ток са Јаником, јао Карлосом – рекла је Белорускиња на заједночком гостовању на ТВ. Одмах се… »
Сабаленка направила озбиљан лапсус у емисији уживо - Алкараз запретио да ће напустити студио: Карлосе, много ми је жао! Ово…
Курир 09.09.2025
Шампиони овогодишњег УС опен, Арина Сабаленка и Карлос Алкараз, гостовали су у емисији "Тхе Тодаи Схов". У програму уживо виђена је једна урнебесна сцена - Сабаленка је направила гаф о ком бруји читава планета. Наиме, једна од… »
Какав блам! Цео свет се смеје Арини Сабаленки
Вечерње новости 09.09.2025
Белорускиња Арина Сабаленка коначно је дошла до велике награде на њујоршком бетону – освојила је Ју-Ес опен, и то након што је претходно стајала на корак од трофеја у финалима Ролан Гароса и Вимблдона. ФОТО: Тањуг/АП У… »
Сабаленка се избламирала пред Алкарасом: "Много ми је жао" ВИДЕО
Б92 09.09.2025
Шпански тенисер Карлос Алкарас је у шали запретио да ће напустити емисију јер га је Арина Сабаленка назвала "Јаник". Њих двоје су као нови шампиони УС опена гостовали у емисији "Тхе Тодаи Схов". Говорећи о својој љубави према… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 4 сатијош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 7 сатијош 29 повезаних
Звезда у слободном паду: Никад лошија јесен за црвено-беле у последњој деценији!
Хот спорт пре 2 сатајош 68 повезаних