Повезане вести

ВИДЕО Погледајте како је Сабаленка назвала Алкараза и после тога му ставила руку на раме

ВИДЕО Погледајте како је Сабаленка назвала Алкараза и после тога му ставила руку на раме

Нова 09.09.2025
Арина Сабаленка и Карлос Алкараз шампиони су УС Опена 2025. године у женској и мушкој конкуренцији, а због тога су имали неколико заједничких медијских обавеза. Једна од њих била је и гостовање на телевизији током раних… »
Сабаленка Алкараса назвала Јаник а овај „запретио“ да ће да оде

Сабаленка Алкараса назвала Јаник а овај „запретио“ да ће да оде

Спорт клуб 09.09.2025
Добро расположење двоје шампиона Ју-Ес опена није могао да поквари ни громогласни лапсус Арине Сабаленке. – Ја нисам урадила тик ток са Јаником, јао Карлосом – рекла је Белорускиња на заједночком гостовању на ТВ. Одмах се… »
Сабаленка направила озбиљан лапсус у емисији уживо - Алкараз запретио да ће напустити студио: Карлосе, много ми је жао! Ово…

Сабаленка направила озбиљан лапсус у емисији уживо - Алкараз запретио да ће напустити студио: Карлосе, много ми је жао! Ово…

Курир 09.09.2025
Шампиони овогодишњег УС опен, Арина Сабаленка и Карлос Алкараз, гостовали су у емисији "Тхе Тодаи Схов". У програму уживо виђена је једна урнебесна сцена - Сабаленка је направила гаф о ком бруји читава планета. Наиме, једна од… »
Какав блам! Цео свет се смеје Арини Сабаленки

Какав блам! Цео свет се смеје Арини Сабаленки

Вечерње новости 09.09.2025
Белорускиња Арина Сабаленка коначно је дошла до велике награде на њујоршком бетону – освојила је Ју-Ес опен, и то након што је претходно стајала на корак од трофеја у финалима Ролан Гароса и Вимблдона. ФОТО: Тањуг/АП У… »
Сабаленка се избламирала пред Алкарасом: "Много ми је жао" ВИДЕО

Сабаленка се избламирала пред Алкарасом: "Много ми је жао" ВИДЕО

Б92 09.09.2025
Шпански тенисер Карлос Алкарас је у шали запретио да ће напустити емисију јер га је Арина Сабаленка назвала "Јаник". Њих двоје су као нови шампиони УС опена гостовали у емисији "Тхе Тодаи Схов". Говорећи о својој љубави према… »

Вести дана »