Povezane vesti

VIDEO Pogledajte kako je Sabalenka nazvala Alkaraza i posle toga mu stavila ruku na rame

VIDEO Pogledajte kako je Sabalenka nazvala Alkaraza i posle toga mu stavila ruku na rame

Nova pre 24 dana
Arina Sabalenka i Karlos Alkaraz šampioni su US Opena 2025. godine u ženskoj i muškoj konkurenciji, a zbog toga su imali nekoliko zajedničkih medijskih obaveza. Jedna od njih bila je i gostovanje na televiziji tokom ranih jutarnjih časova i baš tada je… »
Sabalenka Alkarasa nazvala Janik a ovaj „zapretio“ da će da ode

Sabalenka Alkarasa nazvala Janik a ovaj „zapretio“ da će da ode

Sport klub pre 24 dana
Dobro raspoloženje dvoje šampiona Ju-Es opena nije mogao da pokvari ni gromoglasni lapsus Arine Sabalenke. – Ja nisam uradila tik tok sa Janikom, jao Karlosom – rekla je Beloruskinja na zajednočkom gostovanju na TV. Odmah se ujela za jezik i uz… »
Sabalenka napravila ozbiljan lapsus u emisiji uživo - Alkaraz zapretio da će napustiti studio: Karlose, mnogo mi je žao! Ovo…

Sabalenka napravila ozbiljan lapsus u emisiji uživo - Alkaraz zapretio da će napustiti studio: Karlose, mnogo mi je žao! Ovo…

Kurir pre 24 dana
Šampioni ovogodišnjeg US open, Arina Sabalenka i Karlos Alkaraz, gostovali su u emisiji "The Today Show". U programu uživo viđena je jedna urnebesna scena - Sabalenka je napravila gaf o kom bruji čitava planeta. Naime, jedna od tema bilo je kreiranje… »
Kakav blam! Ceo svet se smeje Arini Sabalenki

Kakav blam! Ceo svet se smeje Arini Sabalenki

Večernje novosti pre 24 dana
Beloruskinja Arina Sabalenka konačno je došla do velike nagrade na njujorškom betonu – osvojila je Ju-Es open, i to nakon što je prethodno stajala na korak od trofeja u finalima Rolan Garosa i Vimbldona. FOTO: Tanjug/AP U odlučujućem meču u Njujorku… »
Sabalenka se izblamirala pred Alkarasom: "Mnogo mi je žao" VIDEO

Sabalenka se izblamirala pred Alkarasom: "Mnogo mi je žao" VIDEO

B92 pre 24 dana
Španski teniser Karlos Alkaras je u šali zapretio da će napustiti emisiju jer ga je Arina Sabalenka nazvala "Janik". Njih dvoje su kao novi šampioni US opena gostovali u emisiji "The Today Show". Govoreći o svojoj ljubavi prema kreiranju sadržaja i… »

Vesti dana »