Povezane vesti

"Ukrala mu pare da bi kupila stan" Šok tvrdnje u emisiji uživo, Jelena Ilić van sebe: On je sve spiskao, porok sve uzme!

"Ukrala mu pare da bi kupila stan" Šok tvrdnje u emisiji uživo, Jelena Ilić van sebe: On je sve spiskao, porok sve uzme!

Kurir pre 1 dan
Ivan Marinković nedavno se razveo od Jelene Ilić koja ga je javno prevarila u rijalitiju sa Urošem Rajačićem. Tokom emisije "Narod pita" gledateljka se uključila u program uživo i iznela šok tvrdnje o njegovoj bivšoj ženi Jeleni. - Dobro jutro, Violeta… »
"Bivša žena je ivanu marinkoviću ukrala pare da bi kupila stan": Isplivale šok tvrdnje u emisiji, ona nije mogla da dođe sebi…

"Bivša žena je ivanu marinkoviću ukrala pare da bi kupila stan": Isplivale šok tvrdnje u emisiji, ona nije mogla da dođe sebi…

Blic pre 1 dan
Ivan Marinković bio je u braku sa Jelenom Ilić, koja ga je u rijalitiju prevarila sa Urošem Rajačićem. Njih dvoje su se razveli nakon preljube, a sada je gledalac izneo šokantne tvrdnje o bivšoj supruzi Ivana Marinkovića. - Dobro jutro, Violeta ovde. Ona… »
"Da sam mu rodila dete, prošla bih kao goca tržan i miljana": Jelena Ilić osula paljbu po Ivanu Marinkoviću: "Upropastio je…

"Da sam mu rodila dete, prošla bih kao goca tržan i miljana": Jelena Ilić osula paljbu po Ivanu Marinkoviću: "Upropastio je…

Blic pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica Jelena Ilić otvorila dušu i priznala da joj je krenulo u životu posle razvoda od Ivana Marinkovića. Kako Jelena ističe, Ivan ne može da podnese to što je ona kupila stan i skućila se. - Ne može da podnese da sam kupila stan. Bilo… »

Vesti dana »