Povezane vesti

Teška odluka! Sedmi teniser sveta završio sezonu zbog povrede

Teška odluka! Sedmi teniser sveta završio sezonu zbog povrede

Večernje novosti pre 23 dana
Sedmi teniser sveta, Džek Drejper, zbog povrede ruke propušta ostatak sezone. FOTO: AP On je na društvenoj mreži Instagram podelio vest da završava sezonu. - Nažalost, povreda moje ruke je nešto što zahteva odmor, a to znači da ću propustiti ostatak… »
Džek Drejper doneo tešku odluku

Džek Drejper doneo tešku odluku

B92 pre 23 dana
Britanski teniser Džek Drejper zbog povrede ruke neće se pojavljivati na terenu do kraja ove sezone. Drejper je na US Openu bio peti nosilac, ali je stigao samo do drugog kola, gde je zbog povrede morao da preda meč bez borbe Belgijancu Ziziju Bergsu… »
Užasne vesti za sedmog tenisera sveta

Užasne vesti za sedmog tenisera sveta

B92 pre 23 dana
Britanski teniser Džek Drejper završio je sezonu zbog povrede leve ruke. Sedmi igrač planete, koji je zasijao u Indijan Velsu, gde je osvojio titulu, moraće da pauzira do kraja godine. Drejper je u jednom momentu bio i četvrti na ATP listi, ali je u… »
Kraj sezone za sedmog na ATP listi

Kraj sezone za sedmog na ATP listi

Danas pre 23 dana
Britanski teniser Džek Drejper je igrao sjajno u 2025. godini, stigao je i do pozicije četiri na ATP listi, ali je završio sezonu nakon što je doživeo povredu na US openu. Trenutno je sedmi na listi, ali do kraja 2025. godine neće više osvajati bodove i… »
Sedmi na svetu ne igra do kraja godine

Sedmi na svetu ne igra do kraja godine

Sport klub pre 23 dana
Džek Drejper je godinu u kojoj je zablistao i najavio sjajnu karijeru, već završio. „Na žalost, povreda ruke me je primorala da uzme odmor, a to znači da ću izgubiti ostatak sezone. Mnogo mi je teško da se pomirim sa time jer sam u ovoj godini uhvatio… »

Vesti dana »