Povezane vesti

‘Pažljivo me slušajte, odmah napustite grad Gazu’: Poruka izraelskog premijera Palestincima

‘Pažljivo me slušajte, odmah napustite grad Gazu’: Poruka izraelskog premijera Palestincima

Južne vesti pre 22 sata
Reuters Izraelske snage neprekidno bombarduju grad Gazu uoči najavljene velike kopnene ofanzive Grad Gaza sledeći je veliki plen Izraela u skoro dvogodišnjem ratu protiv ekstremističke grupe Hamas u palestinskoj enklavi. U utorak, 9. septembra rano… »

Danas pre 22 sata
Grad Gaza sledeći je veliki plen Izraela u skoro dvogodišnjem ratu protiv ekstremističke grupe Hamas u palestinskoj enklavi. U utorak, 9. septembra rano ujutro, nebo iznad grada Gaze ispunilo je hiljade letaka na kojima je na arapskom jeziku pisalo… »
Gaza u opasnosti: Hitna evakuacija za milion stanovnika dok Izrael najavljuje kopnenu ofanzivu

Gaza u opasnosti: Hitna evakuacija za milion stanovnika dok Izrael najavljuje kopnenu ofanzivu

Serbian News Media pre 1 dan
Izraelska vojska izdala je naređenje za hitnu evakuaciju grada Gaze, nalažući skoro milion palestinskih stanovnika da napuste svoje domove zbog predstojeće opsežne vojne operacije. Leci koji su jutros bačeni na arapskom jeziku pozivaju stanovnike da se… »
‘Odmah napustite grad Gazu’: Objava izraelske vojske Palestincima

‘Odmah napustite grad Gazu’: Objava izraelske vojske Palestincima

Danas pre 1 dan
Grad Gaza sledeći je veliki plen Izraela u skoro dvogodišnjem ratu protiv ekstremističke grupe Hamas u palestinskoj enklavi. U utorak, 9. septembra rano ujutro, nebo iznad grada Gaze ispunilo je hiljade letaka na kojima je na arapskom jeziku pisalo… »
‘Odmah napustite grad Gazu’: Poruka izraelske vojske Palestincima

‘Odmah napustite grad Gazu’: Poruka izraelske vojske Palestincima

Južne vesti pre 1 dan
REUTERS/Dawoud Abu Alkas Palestinski dečak tumara po ruševinama jednog od mnogih pogođenih objekta u gradu Gazi Grad Gaza sledeći je veliki plen Izraela u skoro dvogodišnjem ratu protiv ekstremističke grupe Hamas u palestinskoj enklavi. U utorak, 9… »
'Odmah napustite grad Gazu': Poruka izraelske vojske Palestincima

NIN pre 1 dan

Radio 021 pre 1 dan
U lecima piše: 'Ostajanje u gradu Gazi nije bezbedno'. Ali kuda da ode milion ljudi? REUTERS/Dawoud Abu Alkas Palestinski dečak tumara po ruševinama jednog od mnogih pogođenih objekta u gradu Gazi Grad Gaza sledeći je veliki plen Izraela u skoro… »

Vesti dana »