Повезане вести

‘Пажљиво ме слушајте, одмах напустите град Газу’: Порука израелског премијера Палестинцима

‘Пажљиво ме слушајте, одмах напустите град Газу’: Порука израелског премијера Палестинцима

Јужне вести 09.09.2025
Реутерс Израелске снаге непрекидно бомбардују град Газу уочи најављене велике копнене офанзиве Град Газа следећи је велики плен Израела у скоро двогодишњем рату против екстремистичке групе Хамас у палестинској енклави. У… »

Данас 09.09.2025
Град Газа следећи је велики плен Израела у скоро двогодишњем рату против екстремистичке групе Хамас у палестинској енклави. У уторак, 9. септембра рано ујутро, небо изнад града Газе испунило је хиљаде летака на којима је на… »
Газа у опасности: Хитна евакуација за милион становника док Израел најављује копнену офанзиву

Газа у опасности: Хитна евакуација за милион становника док Израел најављује копнену офанзиву

Сербиан Невс Медиа 09.09.2025
Израелска војска издала је наређење за хитну евакуацију града Газе, налажући скоро милион палестинских становника да напусте своје домове због предстојеће опсежне војне операције. Леци који су јутрос бачени на арапском језику… »
'Одмах напустите град Газу': Порука израелске војске Палестинцима

НИН 09.09.2025
Град Газа следећи је велики плен Израела у скоро двогодишњем рату против екстремистичке групе Хамас у палестинској енклави. У уторак, 9. септембра рано ујутро, небо изнад града Газе испунило је хиљаде летака на којима је на… »

Радио 021 09.09.2025
У лецима пише: 'Остајање у граду Гази није безбедно'. Али куда да оде милион људи? РЕУТЕРС/Давоуд Абу Алкас Палестински дечак тумара по рушевинама једног од многих погођених објекта у граду Гази Град Газа следећи је велики плен… »
‘Одмах напустите град Газу’: Објава израелске војске Палестинцима

‘Одмах напустите град Газу’: Објава израелске војске Палестинцима

Данас 09.09.2025
‘Одмах напустите град Газу’: Порука израелске војске Палестинцима

‘Одмах напустите град Газу’: Порука израелске војске Палестинцима

Јужне вести 09.09.2025
РЕУТЕРС/Давоуд Абу Алкас Палестински дечак тумара по рушевинама једног од многих погођених објекта у граду Гази Град Газа следећи је велики плен Израела у скоро двогодишњем рату против екстремистичке групе Хамас у палестинској… »

Вести дана »