Povezane vesti
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava „Laži me“ u novom prostoru Fondacije Mozzart
Nedeljnik 09.09.2025
Duhovita i istovremeno dirljiva drama o braku, istini i svim onim sitnim neistinama koje godinama polako, ali sigurno nagrizaju odnose opisana je u predstavi „Laži me”, gde su se u glavnim ulogama našli maestralni Aleksandar Dunić i Sandra Bugarski. U… »
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava "Laži me" u novom prostoru Fondacije Mozzart
Blic 09.09.2025
Duhovita i istovremeno dirljiva drama o braku, istini i svim onim sitnim neistinama koje godinama polako, ali sigurno nagrizaju odnose opisana je u predstavi „Laži me”, gde su se u glavnim ulogama našli maestralni Aleksandar Dunić i Sandra Bugarski. U… »
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava „Laži me“ u novom prostoru Fondacije Mozzart
Kurir 09.09.2025
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava "Laži me" u novom prostoru Fondacije Mozzart
Alo 09.09.2025
Vesti dana »
Hapšenje zaposlenih u NIS-u zbog pronevere goriva na aerodromu
Serbian News Media pre 10 minutajoš 22 povezane
Denverova 10. uzastopna pobede: Jokić uz tripl-dabl vodio Nagetse do dostignuća
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 34 povezane
Prodekanka: Bez objašnjenja ukinuti programi na tri departmana Filozofskog u Nišu
N1 Info pre 45 minutajoš 16 povezanih
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Nedeljnik pre 51 minutajoš 20 povezanih