Povezane vesti
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava „Laži me“ u novom prostoru Fondacije Mozzart
Nedeljnik 09.09.2025
Duhovita i istovremeno dirljiva drama o braku, istini i svim onim sitnim neistinama koje godinama polako, ali sigurno nagrizaju odnose opisana je u predstavi „Laži me”, gde su se u glavnim ulogama našli maestralni Aleksandar Dunić i Sandra Bugarski. U… »
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava "Laži me" u novom prostoru Fondacije Mozzart
Blic 09.09.2025
Duhovita i istovremeno dirljiva drama o braku, istini i svim onim sitnim neistinama koje godinama polako, ali sigurno nagrizaju odnose opisana je u predstavi „Laži me”, gde su se u glavnim ulogama našli maestralni Aleksandar Dunić i Sandra Bugarski. U… »
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava „Laži me“ u novom prostoru Fondacije Mozzart
Kurir 09.09.2025
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava "Laži me" u novom prostoru Fondacije Mozzart
Alo 09.09.2025
Vesti dana »

Jutro hladno, tokom dana sunčani intervali – temperatura do 18 stepeni
Glas Zaječara pre 53 minutajoš 22 povezane

Počela grejna sezona: Kakva je situacija u Beogradu i gde su u Srbiji radijatori ostali hladni
NIN pre 24 minutajoš 17 povezanih

Ambasadorka Izraela prenela srpskom narodu zahvalnost porodice Alona Ohela na podršci
Novi magazin pre 8 minutajoš 19 povezanih

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU
Gradski portal 018 pre 23 minutajoš 16 povezanih