Povezane vesti
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava „Laži me“ u novom prostoru Fondacije Mozzart
Nedeljnik 09.09.2025
Duhovita i istovremeno dirljiva drama o braku, istini i svim onim sitnim neistinama koje godinama polako, ali sigurno nagrizaju odnose opisana je u predstavi „Laži me”, gde su se u glavnim ulogama našli maestralni Aleksandar Dunić i Sandra Bugarski. U… »
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava "Laži me" u novom prostoru Fondacije Mozzart
Blic 09.09.2025
Duhovita i istovremeno dirljiva drama o braku, istini i svim onim sitnim neistinama koje godinama polako, ali sigurno nagrizaju odnose opisana je u predstavi „Laži me”, gde su se u glavnim ulogama našli maestralni Aleksandar Dunić i Sandra Bugarski. U… »
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava „Laži me“ u novom prostoru Fondacije Mozzart
Kurir 09.09.2025
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava "Laži me" u novom prostoru Fondacije Mozzart
Alo 09.09.2025
Vesti dana »
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
Uklonjeni šatori na ulici ispred Skupštine, u sredu otvaranje novogodišnjeg seoceta
Glas Zaječara pre 1 satjoš 18 povezanih
Zelenski spreman za susret sa Putinom, ali pod jednim uslovom: "Trampu priča jedno..."
Telegraf pre 20 minutajoš 50 povezanih