Повезане вести
Театар у огледалу истине и обмане: Представа „Лажи ме“ у новом простору Фондације Моззарт
Недељник 09.09.2025
Духовита и истовремено дирљива драма о браку, истини и свим оним ситним неистинама које годинама полако, али сигурно нагризају односе описана је у представи „Лажи ме”, где су се у главним улогама нашли маестрални Александар… »
Театар у огледалу истине и обмане: Представа "Лажи ме" у новом простору Фондације Моззарт
Блиц 09.09.2025
Духовита и истовремено дирљива драма о браку, истини и свим оним ситним неистинама које годинама полако, али сигурно нагризају односе описана је у представи „Лажи ме”, где су се у главним улогама нашли маестрални Александар… »
Театар у огледалу истине и обмане: Представа „Лажи ме“ у новом простору Фондације Моззарт
Курир 09.09.2025
Театар у огледалу истине и обмане: Представа "Лажи ме" у новом простору Фондације Моззарт
Ало 09.09.2025
Вести дана »
Милојевић миран после пораза: "Немамо шта посебно да плачемо сад, сутра је нови дан, идемо даље"
Спортске.нет пре 32 минутајош 81 повезана
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 1 сатјош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних