Povezane vesti
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava „Laži me“ u novom prostoru Fondacije Mozzart
Nedeljnik 09.09.2025
Duhovita i istovremeno dirljiva drama o braku, istini i svim onim sitnim neistinama koje godinama polako, ali sigurno nagrizaju odnose opisana je u predstavi „Laži me”, gde su se u glavnim ulogama našli maestralni Aleksandar Dunić i Sandra Bugarski. U… »
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava "Laži me" u novom prostoru Fondacije Mozzart
Blic 09.09.2025
Duhovita i istovremeno dirljiva drama o braku, istini i svim onim sitnim neistinama koje godinama polako, ali sigurno nagrizaju odnose opisana je u predstavi „Laži me”, gde su se u glavnim ulogama našli maestralni Aleksandar Dunić i Sandra Bugarski. U… »
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava „Laži me“ u novom prostoru Fondacije Mozzart
Kurir 09.09.2025
Teatar u ogledalu istine i obmane: Predstava "Laži me" u novom prostoru Fondacije Mozzart
Alo 09.09.2025
Vesti dana »
Tramp poručio Mercu: „Neka se bavi sređivanjem svoje razvaljene države“
Nedeljnik pre 4 satijoš 29 povezanih
Protest u Resniku zbog otmice opozicionog aktiviste koju su izveli članovi SNS (video)
Pravda pre 45 minutajoš 22 povezane
Reporteri bez granica: Srbija pala na 104. mesto na Svetskom indeksu slobode medija
Insajder pre 8 satijoš 20 povezanih
Za prvomajske praznike pojačane kontrole u Nišu: od početka godine 120 poginulih na putevima
Gradski portal 018 pre 2 satajoš 31 povezana
Lakić: "Izgubili smo prvu četvrtinu - ne mogu da kažem da je lako..."
B92 pre 5 minutajoš 49 povezanih