Povezane vesti

Knežević u otvorenom pismu Milatoviću: Ćutali ste na ustaško skandiranje u Zagrebu

Knežević u otvorenom pismu Milatoviću: Ćutali ste na ustaško skandiranje u Zagrebu

Politika pre 22 sata
Milatović u svečanoj loži mirno posmatrao i slušao ustaške povike. Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević uputio je otvoreno pismo predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću, u kojem ga je oštro kritikovao zbog, kako je naveo, ćutanja… »
"Moja crna i sve crnja goro..." Milan Knežević poslao otvoreno pismo Jakovu Milatoviću nakon skandala na Maksimiru - "Blago…

"Moja crna i sve crnja goro..." Milan Knežević poslao otvoreno pismo Jakovu Milatoviću nakon skandala na Maksimiru - "Blago…

Večernje novosti pre 22 sata
"GOSPODINE Milatoviću, volio bih da Vas mogu nazvati “predsjedniče”, ali poslije sinoćnjeg ustaškog skandiranja na Maksimiru: “ubij Srbina”, i Vaše šaolin poze u svečanoj loži, mislim da Vam je i ovo “ gospodin “ previše od mene", piše u otvorenom pismu… »

Sputnik pre 22 sata
Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević uputio je otvoreno pismo predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću, u kojem ga je oštro kritikovao zbog, kako je naveo, ćutanja na ustaško skandiranje „ubij Srbina“ tokom utakmice na stadionu… »
"Mirno ste slušali kako stadion poziva na ubistvo 33% vaših sugrađana": Knežević uputio otvoreno pismo Milatoviću nakon…

"Mirno ste slušali kako stadion poziva na ubistvo 33% vaših sugrađana": Knežević uputio otvoreno pismo Milatoviću nakon…

Kurir pre 1 dan
U pismu, koje prenosimo u celosti, Knežević je oštro kritikovao Milatovića zbog, kako je naveo, „ćutanja na ustaške pokliče“: ,,Gospodine Milatoviću, voleo bih da Vas mogu nazvati “predsedniče”, ali posle sinoćnjeg ustaškog skandiranja na Maksimiru… »
Skandal na Maksimiru! Knežević otvorenim pismom optužio Milatovića zbog ćutanja na ustaško skandiranje “Ubij Srbina”

Skandal na Maksimiru! Knežević otvorenim pismom optužio Milatovića zbog ćutanja na ustaško skandiranje “Ubij Srbina”

Alo pre 1 dan
Predsednik Demokratske narodne partije Milan Knežević uputio je otvoreno pismo predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću, a sve zbog sinoćnjih dešavanja na utakmici Crna Gora Hrvatska. Njegovo pismo prenosimo integralno. Gospodine Milatoviću, voleo bih da… »

Vesti dana »