Povezane vesti
Knežević u otvorenom pismu Milatoviću: Ćutali ste na ustaško skandiranje u Zagrebu
Politika pre 22 sata
Milatović u svečanoj loži mirno posmatrao i slušao ustaške povike. Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević uputio je otvoreno pismo predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću, u kojem ga je oštro kritikovao zbog, kako je naveo, ćutanja… »
"Moja crna i sve crnja goro..." Milan Knežević poslao otvoreno pismo Jakovu Milatoviću nakon skandala na Maksimiru - "Blago…
Večernje novosti pre 22 sata
"GOSPODINE Milatoviću, volio bih da Vas mogu nazvati “predsjedniče”, ali poslije sinoćnjeg ustaškog skandiranja na Maksimiru: “ubij Srbina”, i Vaše šaolin poze u svečanoj loži, mislim da Vam je i ovo “ gospodin “ previše od mene", piše u otvorenom pismu… »
Knežević u otvorenom pismu Milatoviću: Ćutali ste na ustaško skandiranje u Zagrebu
Sputnik pre 22 sata
Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević uputio je otvoreno pismo predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću, u kojem ga je oštro kritikovao zbog, kako je naveo, ćutanja na ustaško skandiranje „ubij Srbina“ tokom utakmice na stadionu… »
"Mirno ste slušali kako stadion poziva na ubistvo 33% vaših sugrađana": Knežević uputio otvoreno pismo Milatoviću nakon…
Kurir pre 1 dan
U pismu, koje prenosimo u celosti, Knežević je oštro kritikovao Milatovića zbog, kako je naveo, „ćutanja na ustaške pokliče“: ,,Gospodine Milatoviću, voleo bih da Vas mogu nazvati “predsedniče”, ali posle sinoćnjeg ustaškog skandiranja na Maksimiru… »
Skandal na Maksimiru! Knežević otvorenim pismom optužio Milatovića zbog ćutanja na ustaško skandiranje “Ubij Srbina”
Alo pre 1 dan
Predsednik Demokratske narodne partije Milan Knežević uputio je otvoreno pismo predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću, a sve zbog sinoćnjih dešavanja na utakmici Crna Gora Hrvatska. Njegovo pismo prenosimo integralno. Gospodine Milatoviću, voleo bih da… »
Vesti dana »

Da li građani mogu da tuže lokalne samouprave i gradove zbog ambrozije?
Danas pre 6 satijoš 12 povezanih

Neredi u Nepalu: Vojska na ulicama, protesti su 'oteti', tvrdi Generacija Z
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 17 satijoš 6 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 22 minutajoš 64 povezane