Повезане вести

"Ово је био кошмар" Ђенаро Гатузо дигао глас после нестварног меча Израела и Италије!

"Ово је био кошмар" Ђенаро Гатузо дигао глас после нестварног меча Израела и Италије!

Курир 09.09.2025
Селектор фудбалске репрезентације Итаље Ђенаро Гатузо дигао је глас после нестварног меча у ком је његова селеција савладала Израел са 5:4. Он је изјавио да његова екипа није играла добро у одбрани и да је примила смешне… »
Ово је био кошмар – Гатузо о најлуђој утакмици у каријери: Примили смо смешне голове

Ово је био кошмар – Гатузо о најлуђој утакмици у каријери: Примили смо смешне голове

Дневник 09.09.2025
Селектор фудбалске репрезентације Италије Ђенаро Гатузо изјавио је после победе против Израела у квалификацијама за Светско првенство да његова екипа није играла добро у одбрани. Фудбалери Италије победили су у понедељак Израел… »
Гатузо после трилера са Израелцима: Ово је био кошмар

Гатузо после трилера са Израелцима: Ово је био кошмар

РТС 09.09.2025
Селектор фудбалске репрезентације Италије Ђенаро Гатузо изјавио је после победе против Израела у квалификацијама за Светско првенство да његова екипа није играла добро у одбрани и да је примила смешне голове. Фудбалери Италије… »
Гатузо: Нисмо се добро бранили против Израела

Гатузо: Нисмо се добро бранили против Израела

Политика 09.09.2025
Фудбалери Италије победили су у понедељак Израел резултатом 5:4, а ”Азури” су до 87. минута водили 4:2, а затим је Израел за два минута изједначио, да би Италија дошла до победе голом у 90+1 минуту. Селектор фудбалске… »
Гатузо побеснео због 9 голова: "Били смо смешни против Израела!"

Гатузо побеснео због 9 голова: "Били смо смешни против Израела!"

Телеграф 09.09.2025
Селектор фудбалске репрезентације Итаље Ђенаро Гатузо изјавио је после победе против Израела у квалификацијама за Светско првенство да његова екипа није играла добро у одбрани и да је примила смешне голове. Фудбалери Италије… »
Гатузо: "Хаос, најлуђа утакмица у којој сам учествовао"

Гатузо: "Хаос, најлуђа утакмица у којој сам учествовао"

Б92 09.09.2025
Ђенаро Гатузо, селектор Италије, осврнуо се на меч после лудог тријумфа својих изабраника. Азури су славили са 5:4 против Израела, а до победе су дошли у надокнади времена поготком Сандра Тоналија. Гатузо је видно био исцрпљен… »
Гатузо: Хаос, ово је била најлуђа утакмица откако сам тренер

Гатузо: Хаос, ово је била најлуђа утакмица откако сам тренер

Спортски журнал 09.09.2025
Селектор Италије је упозорио да његов тим прима смешне голове превише лако. Ђенаро Гатузо признао је да је победа Италије од 5:4 против Израела била најлуђа утакмица у којој је учествовао као тренер, али је упозорио да његов… »

Вести дана »