Povezane vesti
Ovo su detalji ugovora Aleksandre Nikolić! Nekoliko dana pred Elitu 9 sve isplivalo na videlo
Kurir pre 20 sati
Aleksandra Nikolić ulazi u " Elitu 9", koja počinje 13. septembra, a rijaliti učesnica će navodno po ugovoru imati pravo da viđa ćerku Leonu. Pred sam ulazak u "Elitu 9", Aleksandra Nikolić je raskinula veridbu, ali se i pomirila sa Filipom Carem. Ćerku… »
Evo na koji način će Aleksandra viđati ćerku dok je u eliti Otkriveni detalji ugovora Nikolićeve, Veliki šef uslišio njenu…
Alo pre 23 sata
Ćerka je tek napunila godinu dana, a za vreme Aleksandrinog boravka u Elitu 9 čuvaće je baka. Aleksandra Nikolić ulazi u Elitu 9, koja počinje 13. septembra, a rijaliti učesnica će navodno po ugovoru imati pravo da viđa ćerku Leonu. Pred sam ulazak u… »
Otkriveni detalji ugovora Aleksandre Nikolić: Pred ulazak u Elitu 9 sve isplivalo: "Viđaće ćerku dok bude u rijalitiju"
Blic pre 24 sata
Aleksandra Nikolić ulazi u "Elitu 9", koja počinje 13. septembra, a rijaliti učesnica će navodno po ugovoru imati pravo da viđa ćerku Leonu. Pred sam ulazak u " Elitu 9", Aleksandra Nikolić je raskinula veridbu, ali se i pomirila sa Filipom Carem. Ćerku… »
Vesti dana »

Danas u Srbiji promenljivo oblačno i toplo, popodne mestimično kiša
Nedeljnik pre 4 satijoš 12 povezanih

Da li građani mogu da tuže lokalne samouprave i gradove zbog ambrozije?
Danas pre 5 satijoš 10 povezanih

Dan nakon smrtonosnih protesta u Nepalu: Uveden policijski čas, vojska čuva zgradu parlamenta, na ulicama pusto
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih

Zaključci diskusije u EP o Srbiji staju u šest tačaka: Kolike su izvesne sankcije Vučiću?
Radio 021 pre 4 satijoš 5 povezanih

Fifa će drakonski kazniti Srbiju! Engleski mediji se raspisali: "Orlovi" čekaju Albaniju na praznoj Marakani?! Evo i zbog čega!
Kurir pre 15 minutajoš 60 povezanih