Povezane vesti
Ovo su detalji ugovora Aleksandre Nikolić! Nekoliko dana pred Elitu 9 sve isplivalo na videlo
Kurir pre 25 dana
Aleksandra Nikolić ulazi u " Elitu 9", koja počinje 13. septembra, a rijaliti učesnica će navodno po ugovoru imati pravo da viđa ćerku Leonu. Pred sam ulazak u "Elitu 9", Aleksandra Nikolić je raskinula veridbu, ali se i pomirila sa Filipom Carem. Ćerku… »
Evo na koji način će Aleksandra viđati ćerku dok je u eliti Otkriveni detalji ugovora Nikolićeve, Veliki šef uslišio njenu…
Alo pre 26 dana
Ćerka je tek napunila godinu dana, a za vreme Aleksandrinog boravka u Elitu 9 čuvaće je baka. Aleksandra Nikolić ulazi u Elitu 9, koja počinje 13. septembra, a rijaliti učesnica će navodno po ugovoru imati pravo da viđa ćerku Leonu. Pred sam ulazak u… »
Otkriveni detalji ugovora Aleksandre Nikolić: Pred ulazak u Elitu 9 sve isplivalo: "Viđaće ćerku dok bude u rijalitiju"
Blic pre 26 dana
Aleksandra Nikolić ulazi u "Elitu 9", koja počinje 13. septembra, a rijaliti učesnica će navodno po ugovoru imati pravo da viđa ćerku Leonu. Pred sam ulazak u " Elitu 9", Aleksandra Nikolić je raskinula veridbu, ali se i pomirila sa Filipom Carem. Ćerku… »
Vesti dana »

Putin komentarisao moguće američke isporuke “tomahavka” Ukrajine
Vesti online pre 41 minutajoš 33 povezane

U komšiluku haotično; Izdato hitno upozorenje: "Budite spremni na rizik od povreda..."
B92 pre 2 satajoš 31 povezana

I posle 25 godina od Petooktobarskih promena – i dalje borba za promenu sistema
Jugmedia pre 26 minutajoš 20 povezanih

Dvadeset jedna godina od smrti dvojice gardista u vojnom objektu na Topčideru
NIN pre 11 minutajoš 16 povezanih

Njegoš Petrović: "Ovakve stvari nikome ne idu u prilog, ovaj poraz će nas ojačati"
Sportske.net pre 1 satjoš 26 povezanih