Povezane vesti
Ovo su detalji ugovora Aleksandre Nikolić! Nekoliko dana pred Elitu 9 sve isplivalo na videlo
Kurir 09.09.2025
Aleksandra Nikolić ulazi u " Elitu 9", koja počinje 13. septembra, a rijaliti učesnica će navodno po ugovoru imati pravo da viđa ćerku Leonu. Pred sam ulazak u "Elitu 9", Aleksandra Nikolić je raskinula veridbu, ali se i pomirila sa Filipom Carem. Ćerku… »
Evo na koji način će Aleksandra viđati ćerku dok je u eliti Otkriveni detalji ugovora Nikolićeve, Veliki šef uslišio njenu…
Alo 09.09.2025
Ćerka je tek napunila godinu dana, a za vreme Aleksandrinog boravka u Elitu 9 čuvaće je baka. Aleksandra Nikolić ulazi u Elitu 9, koja počinje 13. septembra, a rijaliti učesnica će navodno po ugovoru imati pravo da viđa ćerku Leonu. Pred sam ulazak u… »
Otkriveni detalji ugovora Aleksandre Nikolić: Pred ulazak u Elitu 9 sve isplivalo: "Viđaće ćerku dok bude u rijalitiju"
Blic 09.09.2025
Aleksandra Nikolić ulazi u "Elitu 9", koja počinje 13. septembra, a rijaliti učesnica će navodno po ugovoru imati pravo da viđa ćerku Leonu. Pred sam ulazak u " Elitu 9", Aleksandra Nikolić je raskinula veridbu, ali se i pomirila sa Filipom Carem. Ćerku… »
Vesti dana »
Odbornik Miša Bačulov priveden večeras u porodičnoj kući
Radio sto plus pre 48 minutajoš 42 povezane
Akademski plenum: Policija sprovodi sistemsko nasilje nad studentima
Novi magazin pre 4 satijoš 48 povezanih
NIS priprema novi zahtev za licencu OFAC-u, Tjurdenjev poručio zaposlenima da su pregovori u toku
NIN pre 2 satajoš 27 povezanih
Milomir Jaćimović prekinuo štrajk glađu, ostaje ispred Banovine do petka
Beta pre 29 minutajoš 18 povezanih