Povezane vesti

"Gađali su me flašama, obezbeđenje je moralo da reaguje!" Prelepa Srpkinja uzela pištaljku, pa preživela haos: "Tad sam…

"Gađali su me flašama, obezbeđenje je moralo da reaguje!" Prelepa Srpkinja uzela pištaljku, pa preživela haos: "Tad sam…

Kurir pre 21 sat
Pre nešto manje od godinu dana, Katarina Marjanović (28) iz Sremske Mitrovice, profesorka srpskog jezika i književnosti, odlučila je da promeni svoj život iz korena – postala je fudbalski sudija. Nikada ranije nije trenirala fudbal, niti je znala pravila… »
Od suza i treme do aplauza – Katarina iz Sremske Mitrovice godinu dana kao fudbalski sudija: upoznajte najlepšu ženu na terenu…

Od suza i treme do aplauza – Katarina iz Sremske Mitrovice godinu dana kao fudbalski sudija: upoznajte najlepšu ženu na terenu…

Ozon pre 1 dan
Profesorica i bivša novinarka iz Sremske Mitrovice, Katarina Marjanović, već godinu dana ruši predrasude kao fudbalski sudija. Pre nešto manje od godinu dana, Katarina Marjanović (28) iz Sremske Mitrovice, profesorica srpskog jezika i književnosti… »

Vesti dana »