Povezane vesti

"Hteli su da mi nameste aferu" Branka Sovrlić o problemima u braku: Nisam imala potrebu da demantujem...

"Hteli su da mi nameste aferu" Branka Sovrlić o problemima u braku: Nisam imala potrebu da demantujem...

Kurir pre 7 dana
Branka Sovrlić kaže da da je imala svojevremenom probleme u braku, jer su ljudi koji su na estradi pokušali da joj nameste aferu. Pevačica je ispričala da to ipak nije uticalo na njen odnos sa suprugom, koji je uvek znao šta je istina. - Pokušavali su da… »
"Nema slika, nema dokaza": Udata pevačica otkrila da su pokušali da joj smeste aferu

"Nema slika, nema dokaza": Udata pevačica otkrila da su pokušali da joj smeste aferu

Mondo pre 7 dana
Pevačica Branka Sovrlić je otkrila da su pojedinci pokušali da joj nametnu "afere i prevare" i dodala da to ipak nije uticalo na njen odnos sa suprugom, koji je uvek znao šta je istina. "Pokušavali su da mi nametnu razne afere, prevare, udvaranja jakih… »
"Hteli su da mi nameste aferu": Branka Sovrlić otkrila da je imala problem u braku: Evo za šta su pokušali da je optuže

"Hteli su da mi nameste aferu": Branka Sovrlić otkrila da je imala problem u braku: Evo za šta su pokušali da je optuže

Blic pre 7 dana
Pevačica Branka Sovrlić kaže da da je imala svojevremenom probleme u braku, jer su ljudi koji su na estradi pokušali da joj nameste aferu. Pevačica je ispričala da to ipak nije uticalo na njen odnos sa suprugom, koji je uvek znao šta je istina. -… »

Vesti dana »