Povezane vesti
"Nije morala da se useli kod njega": Buduća učesnica Elite o skandalu Kristijana i Kristine, otkrila nepoznate detalje: "Gde…
Blic pre 23 dana
Buduća učesnica rijalitija Elita 9 Aleksandra Jakšić progovorila je skandalu Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, pa tvrdi da Aleksandra Babejić nije smela da se useli kod njega. Ona je za Blic ispričala da je čula priče o tome kako Aleksandra voli… »
"Kristijan mi je kao otac, nije bio sa njom kad sam došla u stan": Prva izjava Aleksandre Babejić nakon skandala sa Kristinom…
Blic pre 22 dana
Buduća učesnica rijalitija Elita, Aleksandra Babejić otkrila je da nije ona razlog rastanka Kristine Spalević i Kristijana Golubovića jer na njega gleda kao na rođenog oca. Ona je za Blic ispričala da je situacija preuveličana, kao i da je Kristina lično… »
Učesnica Elite pecnula Minu Vrbaški, ona joj žestoko uzvratila: "Pomoći ću joj da zaradi krov nad glavom"
Telegraf pre 22 dana
Aleksandra Babejić, buduća učesnica rijalitija "Elita", oglasila se povodom glasina da je ona navodni razlog raskida Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. Tokom posete lekarskom pregledu, osim priče o bivšim partnerima, Aleksandra se dotakla i Mine… »
"Kristijan mi je kao otac" Aleksandra nakon skandala sa Kristinom: Nije bio sa njom kada sam došla u stan!
Telegraf pre 23 dana
Aleksandra Babejić, buduća učesnica rijalitija "Elita", oglasila se povodom glasina da je ona razlog raskida Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. Kako tvrdi, sa Kristijanom nikada nije imala nikakav ljubavni odnos, već ga doživljava kao oca. - Na… »
"Prvo nisu hteli da me prime u kuću pa su me zvali da čuvam decu" Velika ispovest Aleksandre Babejić: Nikakve vradžbine ne…
Kurir pre 23 dana
Buduća učesnica rijalitija Elita, Aleksandra Babejić otkrila je da nije ona razlog rastanka Kristine Spalević i Kristijana Golubovića jer na njega gleda kao na rođenog oca. - Na Farmi je meni Kristijan rekao da će videti sa Kristinom kad dođe kući… »
"Reći ću vam kako se Kristijan ponašao prema meni" Aleksandra Babejić prvi put otkrila šta se dešavalo u kući Kristine i…
Alo pre 23 dana
Aleksandra Babejić prvi put otkrila šta se dešavalo u kući Kristine i Golubovića. Buduća učesnica rijalitija Elita, Aleksandra Babejić otkrila je da nije ona razlog rastanka Kristine Spalević i Kristijana Golubovića jer na njega gleda kao na rođenog oca… »
"Ne verujem da je silovana, gde god da ode, krade": Nove optužbe na račun devojke koja se uselila kod Kristijana
Mondo pre 23 dana
Buduća učesnica rijalitija Elita 9 Aleksandra Jakšić, progovorila je skandalu Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. Starleta ističe da Aleksandra Babejić nije smela da se useli kod njega. Ona je za domaće medije ispričala da je čula priče o tome… »
Nova zadrugarka o skandalu Kristijana i Kristine, otkrila nepoznate detalje: "Aleksandra je trebalo da ode..."
Telegraf pre 23 dana
Buduća učesnica rijalitija Elita 9, Aleksandra Jakšić, danas se pojavila na sistematskom pregledu i dala izjavu okupljenim medijima. Aleksandra je progovorila o skandalu Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, pa je istakla da Aleksandra Babejić nije… »
Janjuševa bivša ulazi u elitu 9: Otkrila detalje raskida i odnosa sa bivšim košarkašem: Bio je ženskaroš...
Kurir pre 23 dana
Buduća učesnica rijalitija " Elita 9" Sara Stojanović otkrila je za pred lekarski pregled da je bivša devojka Marka Janjuševića Janjuša. Ona je zbog toga privukla dosta pažnje, a kako je objasnila, sa njim je u dobrim odnosima, pa je usput pomenula i… »
"Nije morala da se useli kod njega" Buduća učesnica Elite o skandalu Kristijana i Kristine, otkrila nepoznate detalje…
Kurir pre 23 dana
Buduća učesnica rijalitija Elita 9 Aleksandra Jakšić progovorila je skandalu Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, pa tvrdi da Aleksandra Babejić nije smela da se useli kod njega. Ona je ispričala da je čula priče o tome kako Aleksandra voli da… »
U Elitu 9 ulazi Janjuševa bivša, otkrila što ga je ostavila, pa pomenula njegovu ćerku: "Uvek je bio dobar..."
Telegraf pre 23 dana
Danas, 9. septembra, samo pet dana pred početak Elite 9 budući učesnici došli su na obavezan sistemasti pregled, a među prvima se pojavila bivša devojka Marka Janjuševića Janjuša. Sara Stojanović je došla nasmejana i odmah otkrila da poznaje skoro sve… »
Janjuševa bivša ulazi u elitu: Otkrila da se čuju, pa pomenula njegovu ćerkicu Krunu: "On je ženskaroš, znala sam šta me čeka"…
Blic pre 23 dana
Buduća učesnica rijalitija "Elita 9" Sara Stojanović otkrila je za Blic pred lekarski pregled da je bivša devojka Marka Janjuševića Janjuša. Ona je zbog toga privukla dosta pažnje, a kako je objasnila, sa njim je u dobrim odnosima, pa je usput pomenula i… »
Vesti dana »

Advokatica o napadu na studenta: „Ne mogu da poverujem u priču da se incident ne vidi na kamerama“
Nedeljnik pre 5 satijoš 5 povezanih

Da li je rešenje NIS-ovih sankcija da „Janafom” poteče američka nafta
Politika pre 5 satijoš 18 povezanih

Italijanska premijerka kritikovala flotilu za Gazu, Izrael proteruje i 40 Italijana
Radio sto plus pre 2 satajoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene i narandžaste meteolarme, problemi u saobraćaju u Šumadiji
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 74 povezane