Povezane vesti
"Nije morala da se useli kod njega": Buduća učesnica Elite o skandalu Kristijana i Kristine, otkrila nepoznate detalje: "Gde…
Blic pre 1 dan
Buduća učesnica rijalitija Elita 9 Aleksandra Jakšić progovorila je skandalu Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, pa tvrdi da Aleksandra Babejić nije smela da se useli kod njega. Ona je za Blic ispričala da je čula priče o tome kako Aleksandra voli… »
"Kristijan mi je kao otac, nije bio sa njom kad sam došla u stan": Prva izjava Aleksandre Babejić nakon skandala sa Kristinom…
Blic pre 24 sata
Buduća učesnica rijalitija Elita, Aleksandra Babejić otkrila je da nije ona razlog rastanka Kristine Spalević i Kristijana Golubovića jer na njega gleda kao na rođenog oca. Ona je za Blic ispričala da je situacija preuveličana, kao i da je Kristina lično… »
Učesnica Elite pecnula Minu Vrbaški, ona joj žestoko uzvratila: "Pomoći ću joj da zaradi krov nad glavom"
Telegraf pre 23 sata
Aleksandra Babejić, buduća učesnica rijalitija "Elita", oglasila se povodom glasina da je ona navodni razlog raskida Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. Tokom posete lekarskom pregledu, osim priče o bivšim partnerima, Aleksandra se dotakla i Mine… »
"Kristijan mi je kao otac" Aleksandra nakon skandala sa Kristinom: Nije bio sa njom kada sam došla u stan!
Telegraf pre 1 dan
Aleksandra Babejić, buduća učesnica rijalitija "Elita", oglasila se povodom glasina da je ona razlog raskida Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. Kako tvrdi, sa Kristijanom nikada nije imala nikakav ljubavni odnos, već ga doživljava kao oca. - Na… »
"Prvo nisu hteli da me prime u kuću pa su me zvali da čuvam decu" Velika ispovest Aleksandre Babejić: Nikakve vradžbine ne…
Kurir pre 1 dan
Buduća učesnica rijalitija Elita, Aleksandra Babejić otkrila je da nije ona razlog rastanka Kristine Spalević i Kristijana Golubovića jer na njega gleda kao na rođenog oca. - Na Farmi je meni Kristijan rekao da će videti sa Kristinom kad dođe kući… »
"Reći ću vam kako se Kristijan ponašao prema meni" Aleksandra Babejić prvi put otkrila šta se dešavalo u kući Kristine i…
Alo pre 1 dan
Aleksandra Babejić prvi put otkrila šta se dešavalo u kući Kristine i Golubovića. Buduća učesnica rijalitija Elita, Aleksandra Babejić otkrila je da nije ona razlog rastanka Kristine Spalević i Kristijana Golubovića jer na njega gleda kao na rođenog oca… »
"Ne verujem da je silovana, gde god da ode, krade": Nove optužbe na račun devojke koja se uselila kod Kristijana
Mondo pre 1 dan
Buduća učesnica rijalitija Elita 9 Aleksandra Jakšić, progovorila je skandalu Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. Starleta ističe da Aleksandra Babejić nije smela da se useli kod njega. Ona je za domaće medije ispričala da je čula priče o tome… »
Nova zadrugarka o skandalu Kristijana i Kristine, otkrila nepoznate detalje: "Aleksandra je trebalo da ode..."
Telegraf pre 1 dan
Buduća učesnica rijalitija Elita 9, Aleksandra Jakšić, danas se pojavila na sistematskom pregledu i dala izjavu okupljenim medijima. Aleksandra je progovorila o skandalu Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, pa je istakla da Aleksandra Babejić nije… »
Janjuševa bivša ulazi u elitu 9: Otkrila detalje raskida i odnosa sa bivšim košarkašem: Bio je ženskaroš...
Kurir pre 1 dan
Buduća učesnica rijalitija " Elita 9" Sara Stojanović otkrila je za pred lekarski pregled da je bivša devojka Marka Janjuševića Janjuša. Ona je zbog toga privukla dosta pažnje, a kako je objasnila, sa njim je u dobrim odnosima, pa je usput pomenula i… »
"Nije morala da se useli kod njega" Buduća učesnica Elite o skandalu Kristijana i Kristine, otkrila nepoznate detalje…
Kurir pre 1 dan
Buduća učesnica rijalitija Elita 9 Aleksandra Jakšić progovorila je skandalu Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, pa tvrdi da Aleksandra Babejić nije smela da se useli kod njega. Ona je ispričala da je čula priče o tome kako Aleksandra voli da… »
U Elitu 9 ulazi Janjuševa bivša, otkrila što ga je ostavila, pa pomenula njegovu ćerku: "Uvek je bio dobar..."
Telegraf pre 1 dan
Danas, 9. septembra, samo pet dana pred početak Elite 9 budući učesnici došli su na obavezan sistemasti pregled, a među prvima se pojavila bivša devojka Marka Janjuševića Janjuša. Sara Stojanović je došla nasmejana i odmah otkrila da poznaje skoro sve… »
Janjuševa bivša ulazi u elitu: Otkrila da se čuju, pa pomenula njegovu ćerkicu Krunu: "On je ženskaroš, znala sam šta me čeka"…
Blic pre 1 dan
Buduća učesnica rijalitija "Elita 9" Sara Stojanović otkrila je za Blic pred lekarski pregled da je bivša devojka Marka Janjuševića Janjuša. Ona je zbog toga privukla dosta pažnje, a kako je objasnila, sa njim je u dobrim odnosima, pa je usput pomenula i… »
Vesti dana »

Gore alarmi zbog 4 pojave: Rhmz izdao upozorenje za celu Srbiju za tri dana, danas najgore!
Blic pre 7 minutajoš 59 povezanih

Policijski čas, vojska patrolira ulicama: Dan nakon nasilnih protesta situacija u Katmanduu mirnija, desetine uhapšenih
Blic pre 7 minutajoš 54 povezane

Roditelji blokirali školu u Mirijevu: V.D. direktora SNS kadra tražio policijsko iseljenje (VIDEO)
Serbian News Media pre 17 minutajoš 32 povezane

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 52 minutajoš 30 povezanih