Povezane vesti

Uroš Stanić potrošio 8.000 € za garderobu u Eliti, od nove sezone kupuje stan! Evo šta je sve zaradio

Uroš Stanić potrošio 8.000 € za garderobu u Eliti, od nove sezone kupuje stan! Evo šta je sve zaradio

Telegraf pre 1 dan
Uroš Stanić ulazi i u rijaliti "Zadruga 9 Elita", a danas na ssistematskom pegledu progovorio je o drugarici Milici Veličković i ocu njene ćerke Borislavu Terziću Terzi, ali i otkrio šta je sve zaradi od učešća u Eliti. Uroš je osudio Terzu jer smatra da… »
"Kad treba da vidi ćerku kaže da je pijan": Uroš Stanić potrošio 8.000 evra na garderobu, kupuje stan, raskinuo sa dečkom: A…

"Kad treba da vidi ćerku kaže da je pijan": Uroš Stanić potrošio 8.000 evra na garderobu, kupuje stan, raskinuo sa dečkom: A…

Blic pre 24 sata
Uroš Stanić ulazi i u rijaliti "Zadruga 9 Elita", a u razgovoru za "Blic", progovorio je o drugarici Milici Veličković i ocu njene ćerke Borislavu Terziću Terzi. Uroš je osudio Terzu jer smatra da neće slati dovoljno novca za ćerku Barbaru, koju čuva… »
Terza ulazi u Elitu 9: Borislav progovorio o odnosu sa Milicom: "Da sam je tužio, alimentacija bi bila 100 €..."

Terza ulazi u Elitu 9: Borislav progovorio o odnosu sa Milicom: "Da sam je tužio, alimentacija bi bila 100 €..."

Kurir pre 1 dan
Borislav Terzić Terza ulazi u Elitu 9, a sada je stigao na sistematski pregled pred ulazak u rijaliti. Naime, Terza će biti deo Elite 9 koja počinje 13. septembra na Pinku. Terza je govorio o svom odnosu sa Milicom Veličković, alimentaciji, a dotakao se… »
(Video) Drama u šimanovcima: Ispred ambulante sukob Terze i Uroša Stanića: "Zgaziću se"

(Video) Drama u šimanovcima: Ispred ambulante sukob Terze i Uroša Stanića: "Zgaziću se"

Blic pre 1 dan
Borislav Terzić Terza posvađao se na sistematskom pregledu sa bivšim, ali i budućim cimerom u Eliti 9, Urošem Stanićem. Šimanovci su odjekivali zbog njihovih teških reči, pred Elitu 9. - Smećaru, 20 tužbi sam ti pripremio! Daj pare detetu. Koliko si para… »
"Pored: 10.000 evra zarade, nudi mi 300" Milica Veličković pobesnela zbog Terzinog ulaska u Elitu 9 i alimentacije: "Moram da…

"Pored: 10.000 evra zarade, nudi mi 300" Milica Veličković pobesnela zbog Terzinog ulaska u Elitu 9 i alimentacije: "Moram da…

Blic pre 1 dan
Borislav Terzić Terza ulazi u Elitu 9, a Milica Veličković je pobesnela jer će joj, kako kaže, davati alimentaciju od 300 evra, dok on u rijalitiju uzima 10.000 evra. - Kad će Barbarin biološki tata da je vidi? Jer je neće videti narednih 10 meseci… »
"Pored 10.000 € zarade nudi mi 300 €" Otvoreno pismo Milice Veličković, presekla i udarila na Terzu: Neće je videti, data mu…

"Pored 10.000 € zarade nudi mi 300 €" Otvoreno pismo Milice Veličković, presekla i udarila na Terzu: Neće je videti, data mu…

Kurir pre 1 dan
Iako se činilo da su se Milica Veličković i Borislav Terzić Terza pomirili i konačno svoj odnos doveli do prijateljskog zbog ćerkice, istina je potpuno drugačija. Milica se oglasila na Instagramu i napisala šta se dešavalo u prethodnom periodu i priznala… »
"Zarađuje 10.000 evra, nudi mi samo 300" Milica se odmah oglasila zbog alimentacije koju će Terza plaćati

"Zarađuje 10.000 evra, nudi mi samo 300" Milica se odmah oglasila zbog alimentacije koju će Terza plaćati

Telegraf pre 1 dan
Borislav Terzić Terza šokirao je na lekarskom pregledu pred Elitu 9, otkrićem da će Milici Veličković za ćerkicu davati samo "300 evra mesečno". Milica Veličković je pobesnela jer će joj, kako kaže, davati alimentaciju od 300 evra, dok on u rijalitiju… »
"Milica je ljuta, ne odgovara joj da joj ostavim 300-400 evra mesečno": Terza o ćerki, alimentaciji i ugovoru

"Milica je ljuta, ne odgovara joj da joj ostavim 300-400 evra mesečno": Terza o ćerki, alimentaciji i ugovoru

Telegraf pre 1 dan
Rijaliti igrač, Borislav Terzić Terza, pojavio se danas na sistematskom pregledu koji je obavezan za sve buduće takmičare "Elite 9". Terza je došao vidno raspoložen, pozdravio je okupljene medije, a potom dao izjavu. Progovorio je o odnosu sa bivšom… »
Drama ispred ambulante! Terza napao Uroša, izbio žestoki sukob nakon što mu je pomenuo ćerku: "Zgaziću te!"

Drama ispred ambulante! Terza napao Uroša, izbio žestoki sukob nakon što mu je pomenuo ćerku: "Zgaziću te!"

Telegraf pre 1 dan
Budući i bivši zadrugari, Uroš Stanić i Borislav Terzić Terza, slučajno su se sreli danas, 9. septembra, na sistematskom pregledu koji je obavezan za sve takmičare. Poznato je da njih dvojica nisu u dobrom odnosu, pa je došlo do žestoke svađe ispred… »
(Video) Terza ulazi u Elitu 9: Otkrio detalje ugovora: "Milica je ljuta zbog alimentacije od 400 evra, a da sam je tužio…

(Video) Terza ulazi u Elitu 9: Otkrio detalje ugovora: "Milica je ljuta zbog alimentacije od 400 evra, a da sam je tužio…

Blic pre 1 dan
Borislav Terzić Terza ulazi u Elitu 9, a sada je stigao na sistematski pregled pred ulazak u rijaliti. Naime, Borislav Terzić Terza će biti deo Elite 9 koja počinje 13. septembra na Pinku. Terza je govorio o svom odnosu sa Milicom Veličković… »

Vesti dana »