Povezane vesti
'Niko nije nezamenljiv', kaže BBC direktor posle niza skandala
BBC News 09.09.2025
Tim Dejvi je u odgovoru poslanicima rekao da će se odlučno boriti protiv zloupotrebe moći u korporaciji. Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je „niko nije nezamenljiv", posle serije skandala u korporaciji tokom leta. Dejvi i Samir Šah, predsednik… »
Radio 021 09.09.2025
Tim Dejvi je u odgovoru poslanicima rekao da će se odlučno boriti protiv zloupotrebe moći u korporaciji. PA Media Tim Dejvi, generalni direktor BBC-ja Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je „niko nije nezamenljiv", posle serije skandala u korporaciji… »
NIN 09.09.2025
Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je "niko nije nezamenljiv", posle serije skandala u korporaciji tokom leta. Dejvi i Samir Šah, predsednik Upravnog odbora BBC-ja, odgovarali su na pitanja parlamentarnog Komiteta za kulturu, medije i sport o nizu… »
‘Niko nije nezamenljiv’, kaže BBC direktor posle niza skandala
Južne vesti 09.09.2025
PA Media Tim Dejvi, generalni direktor BBC-ja Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je „niko nije nezamenljiv“, posle serije skandala u korporaciji tokom leta. Dejvi i Samir Šah, predsednik Upravnog odbora BBC-ja, odgovarali su na pitanja parlamentarnog… »
‘Niko nije nezamenljiv’, kaže BBC direktor posle niza skandala
Danas 09.09.2025
Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je „niko nije nezamenljiv“, posle serije skandala u korporaciji tokom leta. Dejvi i Samir Šah, predsednik Upravnog odbora BBC-ja, odgovarali su na pitanja parlamentarnog Komiteta za kulturu, medije i sport o nizu… »
Vesti dana »
Legenda Zvezde i doskorašnji kapiten crveno-belih podelio snimak na kom žandarm brutalno udara devojku VIDEO
Nova pre 7 minutajoš 34 povezane
Tramp podržava zakon o sankcijama za zemlje koje posluju sa Rusijom sa carinama do 500%
Naslovi.ai pre 11 satijoš 25 povezanih
Pojavili se snimci sramote iz Podgorice: Odjekivalo "Za dom spremni" i "Ubij Srbina"!
Kurir pre 37 minutajoš 36 povezanih
Vesić izneo odbranu u tužilaštvu, ali nije odgovarao na pitanja tužilaštva
Politika pre 4 satijoš 42 povezane