Povezane vesti
'Niko nije nezamenljiv', kaže BBC direktor posle niza skandala
BBC News pre 18 sati
Tim Dejvi je u odgovoru poslanicima rekao da će se odlučno boriti protiv zloupotrebe moći u korporaciji. Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je „niko nije nezamenljiv", posle serije skandala u korporaciji tokom leta. Dejvi i Samir Šah, predsednik… »
Radio 021 pre 18 sati
Tim Dejvi je u odgovoru poslanicima rekao da će se odlučno boriti protiv zloupotrebe moći u korporaciji. PA Media Tim Dejvi, generalni direktor BBC-ja Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je „niko nije nezamenljiv", posle serije skandala u korporaciji… »
‘Niko nije nezamenljiv’, kaže BBC direktor posle niza skandala
Danas pre 18 sati
Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je „niko nije nezamenljiv“, posle serije skandala u korporaciji tokom leta. Dejvi i Samir Šah, predsednik Upravnog odbora BBC-ja, odgovarali su na pitanja parlamentarnog Komiteta za kulturu, medije i sport o nizu… »
NIN pre 18 sati
Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je "niko nije nezamenljiv", posle serije skandala u korporaciji tokom leta. Dejvi i Samir Šah, predsednik Upravnog odbora BBC-ja, odgovarali su na pitanja parlamentarnog Komiteta za kulturu, medije i sport o nizu… »
‘Niko nije nezamenljiv’, kaže BBC direktor posle niza skandala
Južne vesti pre 18 sati
PA Media Tim Dejvi, generalni direktor BBC-ja Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je „niko nije nezamenljiv“, posle serije skandala u korporaciji tokom leta. Dejvi i Samir Šah, predsednik Upravnog odbora BBC-ja, odgovarali su na pitanja parlamentarnog… »
Vesti dana »

Piksi o otkazu: Ako je to rešenje za naš fudbal, da ćemo sutra biti čudo, nikakav problem
Sportski žurnal pre 20 minutajoš 21 povezana

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 26 minutajoš 18 povezanih

Studenti i građani protestovali ispred Skupštine Niša zbog uvreda odbornika SNS
Naissus info pre 10 minutajoš 7 povezanih