Повезане вести
'Нико није незаменљив', каже ББЦ директор после низа скандала
BBC News 09.09.2025
Тим Дејви је у одговору посланицима рекао да ће се одлучно борити против злоупотребе моћи у корпорацији. Генерални директор ББЦ Тим Дејви рекао је „нико није незаменљив", после серије скандала у корпорацији током лета. Дејви и… »
Радио 021 09.09.2025
Тим Дејви је у одговору посланицима рекао да ће се одлучно борити против злоупотребе моћи у корпорацији. ПА Медиа Тим Дејви, генерални директор ББЦ-ја Генерални директор ББЦ Тим Дејви рекао је „нико није незаменљив", после… »
НИН 09.09.2025
Генерални директор ББЦ Тим Дејви рекао је "нико није незаменљив", после серије скандала у корпорацији током лета. Дејви и Самир Шах, председник Управног одбора ББЦ-ја, одговарали су на питања парламентарног Комитета за културу… »
‘Нико није незаменљив’, каже ББЦ директор после низа скандала
Јужне вести 09.09.2025
ПА Медиа Тим Дејви, генерални директор ББЦ-ја Генерални директор ББЦ Тим Дејви рекао је „нико није незаменљив“, после серије скандала у корпорацији током лета. Дејви и Самир Шах, председник Управног одбора ББЦ-ја, одговарали су… »
‘Нико није незаменљив’, каже ББЦ директор после низа скандала
Данас 09.09.2025
Генерални директор ББЦ Тим Дејви рекао је „нико није незаменљив“, после серије скандала у корпорацији током лета. Дејви и Самир Шах, председник Управног одбора ББЦ-ја, одговарали су на питања парламентарног Комитета за културу… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду, 15. октобар: Ујутру хладно, током дана умерено облачно
Бета пре 5 сатијош 5 повезаних

Дачић на маргинама Конференције у Лондону са британском министарком Махмуд: Фокус на борби против криминала и јачу полицијске сарадње
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане