Povezane vesti

'Niko nije nezamenljiv', kaže BBC direktor posle niza skandala

BBC News pre 18 sati
Tim Dejvi je u odgovoru poslanicima rekao da će se odlučno boriti protiv zloupotrebe moći u korporaciji. Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je „niko nije nezamenljiv", posle serije skandala u korporaciji tokom leta. Dejvi i Samir Šah, predsednik… »

Radio 021 pre 18 sati
Tim Dejvi je u odgovoru poslanicima rekao da će se odlučno boriti protiv zloupotrebe moći u korporaciji. PA Media Tim Dejvi, generalni direktor BBC-ja Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je „niko nije nezamenljiv", posle serije skandala u korporaciji… »
‘Niko nije nezamenljiv’, kaže BBC direktor posle niza skandala

Danas pre 18 sati
Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je „niko nije nezamenljiv“, posle serije skandala u korporaciji tokom leta. Dejvi i Samir Šah, predsednik Upravnog odbora BBC-ja, odgovarali su na pitanja parlamentarnog Komiteta za kulturu, medije i sport o nizu… »

NIN pre 18 sati
Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je "niko nije nezamenljiv", posle serije skandala u korporaciji tokom leta. Dejvi i Samir Šah, predsednik Upravnog odbora BBC-ja, odgovarali su na pitanja parlamentarnog Komiteta za kulturu, medije i sport o nizu… »

Južne vesti pre 18 sati
PA Media Tim Dejvi, generalni direktor BBC-ja Generalni direktor BBC Tim Dejvi rekao je „niko nije nezamenljiv“, posle serije skandala u korporaciji tokom leta. Dejvi i Samir Šah, predsednik Upravnog odbora BBC-ja, odgovarali su na pitanja parlamentarnog… »

Vesti dana »