Повезане вести

'Нико није незаменљив', каже ББЦ директор после низа скандала

BBC News 09.09.2025
Тим Дејви је у одговору посланицима рекао да ће се одлучно борити против злоупотребе моћи у корпорацији. Генерални директор ББЦ Тим Дејви рекао је „нико није незаменљив", после серије скандала у корпорацији током лета. Дејви и… »

Радио 021 09.09.2025
Тим Дејви је у одговору посланицима рекао да ће се одлучно борити против злоупотребе моћи у корпорацији. ПА Медиа Тим Дејви, генерални директор ББЦ-ја Генерални директор ББЦ Тим Дејви рекао је „нико није незаменљив", после… »

НИН 09.09.2025
Генерални директор ББЦ Тим Дејви рекао је "нико није незаменљив", после серије скандала у корпорацији током лета. Дејви и Самир Шах, председник Управног одбора ББЦ-ја, одговарали су на питања парламентарног Комитета за културу… »
‘Нико није незаменљив’, каже ББЦ директор после низа скандала

Јужне вести 09.09.2025
ПА Медиа Тим Дејви, генерални директор ББЦ-ја Генерални директор ББЦ Тим Дејви рекао је „нико није незаменљив“, после серије скандала у корпорацији током лета. Дејви и Самир Шах, председник Управног одбора ББЦ-ја, одговарали су… »

Данас 09.09.2025
Генерални директор ББЦ Тим Дејви рекао је „нико није незаменљив“, после серије скандала у корпорацији током лета. Дејви и Самир Шах, председник Управног одбора ББЦ-ја, одговарали су на питања парламентарног Комитета за културу… »

Вести дана »