Povezane vesti
Sve isti učesnici ulaze u elitu 9! Na lekarskom pregledu gotovo niko novi, a pojavila se takmičarka koja je tu skoro kao i…
Kurir pre 11 sati
Na današnjem lekarskom pregledu pojavili su se gotovo sve isti učesnici koji se takmiče već godinama. Tu je i Matora. Pred sam početak rijalitija otkrila je da je odluku donela prvenstveno iz praktičnih razloga. - Iskreno ne bih ušla, ali imam zajednički… »
Matora sa devojkom došla na pregledu u ambulanti: Dragana se zbližila sa njim bratom: "Jedini problem sam..."
Telegraf pre 12 sati
Jovana Tomić Matora u Elitu 9 ulazi zajedno sa devojkom Draganom Stojančević, a njih dve su zajedno došle na sistemastki gde su progovorile o tužbama. Matora je potkrila da ima planove sa Draganom za koje joj treba puno novca i da je to motiv za ulazak u… »
Haos na sistematskom pregledu pred Elitu 9: Zadrugarka gađala dečka u ambulanti: A evo u kakvim su odnosima Matorina devojka i…
Blic pre 13 sati
Jovana Tomić Matora u Elitu 9 ulazi zajedno sa devojkom Draganom Stojančević. Matora je potkrila da ima planove sa Draganom za koje joj treba puno novca i da je to motiv za ulazak u Elitu 9. - Iskreno ne bih ušla, ali imam zajednički cilj sa Draganom. Za… »
Vesti dana »

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 2 satajoš 8 povezanih

"OsuÐujemo sve postupke mržnje, vandalizma i nasilja" Marta Kos o protestima u Srbiji: "Izbegavati nasilje prema predstavnicima vlasti, njihovim porodicama i napade na prostorije političkih stranaka - pozivamo sve strane da deeskaliraju"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Sablasna, naopaka i zla Vučićeva izjava: Opozicija poručuje – zatvor, a ne „nepalski scenario“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Na Univerzitetu u Beogradu u drugom upisnom krugu prijavilo se 862 kandidata
Blic pre 2 satajoš 2 povezane