Повезане вести

Породични портрет Јанкетића: Ленка и сека преотеле шоу мами и тати на венчању ФОТО

Породични портрет Јанкетића: Ленка и сека преотеле шоу мами и тати на венчању ФОТО

Хелло 09.09.2025
Марко Јанкетић оженио се током претходног викенда својом дугогодишњом партнерком Маријом са којом има две ћерке. Популарни глумац зарекао се на вечну љубав партнерки која му је подарила две мезимице, а судбоносно "да"… »
Луксузно венчање Марка Јанкетића коштало 20.000 евра: Госте забављали познати певачи, а ево ко је био највеселији

Луксузно венчање Марка Јанкетића коштало 20.000 евра: Госте забављали познати певачи, а ево ко је био највеселији

Мондо 09.09.2025
Наш познати глумац Марко Јанкетић прошлог викенда званично је стао на луди камен са својом дугогодишњом партнерком Маријом, са којом има две ћерке и с којом је до сада живео у ванбрачној заједници. Славље је организовано у… »
Марко Јанкетић за луксузно венчање дао 20.000 евра: Ангажовао најпознатије естрадне певаче, ово су детаљи (ФОТО)

Марко Јанкетић за луксузно венчање дао 20.000 евра: Ангажовао најпознатије естрадне певаче, ово су детаљи (ФОТО)

Нова 09.09.2025
Наш познати глумац прошлог викенда и званично се оженио супругом Маријом са којом живи већ годинама у ванбрачној заједници у којој су добили две ћерке. Славље је организовано у једном познатом београдском хотелу за коју је… »
Марко Јанкетић проговорио о супрузи, па открио "Ја сам њој на 1. месту, она мени није, морам да коригујем то"

Марко Јанкетић проговорио о супрузи, па открио "Ја сам њој на 1. месту, она мени није, морам да коригујем то"

Телеграф 09.09.2025
Глумац Марко Јанкетић изговорио је судбоносно "да" својој изабраници Марији са којом је одлагао венчање због бројних обавеза. Иначе, њих двоје имају двоје деце и у складном су односу већ неколико година. Пар је одлагао венчање… »

Вести дана »