Povezane vesti

Porodični portret Janketića: Lenka i seka preotele šou mami i tati na venčanju FOTO

Porodični portret Janketića: Lenka i seka preotele šou mami i tati na venčanju FOTO

Hello pre 23 sata
Marko Janketić oženio se tokom prethodnog vikenda svojom dugogodišnjom partnerkom Marijom sa kojom ima dve ćerke. Popularni glumac zarekao se na večnu ljubav partnerki koja mu je podarila dve mezimice, a sudbonosno "da" izgovorili su nakon brojnih… »
Luksuzno venčanje Marka Janketića koštalo 20.000 evra: Goste zabavljali poznati pevači, a evo ko je bio najveseliji

Luksuzno venčanje Marka Janketića koštalo 20.000 evra: Goste zabavljali poznati pevači, a evo ko je bio najveseliji

Mondo pre 1 dan
Naš poznati glumac Marko Janketić prošlog vikenda zvanično je stao na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom partnerkom Marijom, sa kojom ima dve ćerke i s kojom je do sada živeo u vanbračnoj zajednici. Slavlje je organizovano u jednom poznatom beogradskom… »
Marko Janketić za luksuzno venčanje dao 20.000 evra: Angažovao najpoznatije estradne pevače, ovo su detalji (FOTO)

Marko Janketić za luksuzno venčanje dao 20.000 evra: Angažovao najpoznatije estradne pevače, ovo su detalji (FOTO)

Nova pre 1 dan
Naš poznati glumac prošlog vikenda i zvanično se oženio suprugom Marijom sa kojom živi već godinama u vanbračnoj zajednici u kojoj su dobili dve ćerke. Slavlje je organizovano u jednom poznatom beogradskom hotelu za koju je izdvojio oko 20.000 evra… »
Marko Janketić progovorio o supruzi, pa otkrio "Ja sam njoj na 1. mestu, ona meni nije, moram da korigujem to"

Marko Janketić progovorio o supruzi, pa otkrio "Ja sam njoj na 1. mestu, ona meni nije, moram da korigujem to"

Telegraf pre 1 dan
Glumac Marko Janketić izgovorio je sudbonosno "da" svojoj izabranici Mariji sa kojom je odlagao venčanje zbog brojnih obaveza. Inače, njih dvoje imaju dvoje dece i u skladnom su odnosu već nekoliko godina. Par je odlagao venčanje zbog brojnih poslovnih i… »

Vesti dana »