Povezane vesti
Maja Marinković se obratila Janjušu nakon što je hitno operisan: Zabrinuta za njega, javno mu poručila...
Telegraf pre 1 dan
Rijaliti zvezda Maja Marinković ulazi u Elitu 9, a na sistematskom pregledu, pred ulazak u rijaliti, se pojavila sa tatom Radomirom Takijem Marinkovićem. Maja Marinković je došla u vatreno crvenoj haljini sa prorezima na struku, dok su silikonske grudi… »
Maja Marinković saznala da je Janjuš operisan: Imala je samo jednu poruku za njega
Mondo pre 18 sati
Rijaliti učesnica Maja Marinković uskoro ulazi u "Elitu 9", a na obavezni sistematski pregled pred ulazak u šou došla je u pratnji svog oca Radomira Takija Marinkovića. Pogledajte fotografije Maje Marinković: "U gužvi sam oko spremanja za Elitu 9. Ja… »
(Video) "pljuju me jer su mi uspele operacije": Maja Marinković u crvenoj haljini, silikoni samo što ne ispadnu: O Eliti 9…
Blic pre 19 sati
Starleta Maja Marinković ulazi u Elitu 9, a na sistematskom pregledu, pred ulazak u rijaliti, se pojavila sa tatom Radomirom Takijem Marinkovićem. Naime, starleta Maja Marinković je došla u vatreno crvenoj haljini sa prorezima na struku, dok su… »
Vesti dana »

Ne možete normalno da funkcionišete od alergije? Lekari otkrivaju načine da ublažite simptome
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 5 minutajoš 53 povezane