Povezane vesti
"Ne gledam na to kao prevaru" Pevač imao aferu sa šurakom, pa šokirao: "Ipak smo bili jedna porodica"
Telegraf pre 24 sata
Pevač Bojan Tomović ne krije da je tokom bivšeg braka prevario suprugu, i to sa njenim bratom, odnosno tadašnjim šurakom. Pevač je priznao i da li je varao suprugu sa još nekim. - Samo sa njenim bratom - rekao je Tomović i dodao: - Ne gledam na to kao… »
Otkrivamo identitet poznatog pevača koji je varao ženu sa muškarcem! Odmah smo ga pozvali, a on šokirao: To se desilo u krugu…
Kurir pre 1 dan
Već neko vreme spekuliše se o životu Bojana Tomovića koji bije bitku sa ozbiljnom bolešću, ali i svojim komentarima diže veliku prašinu. On je pre izvesnog vremena dao insinuacije kako nije bio veran svojoj supruzi, a tragom toga zamolili smo ga da nam… »
"Tamo je eutanazija legalna" Bojan Tomović šokirao svojim priznanjem: Želim da me uspavaju, nemam više snage
Kurir pre 1 dan
Pevač, Bojan Tomović godinama unazad se bori sa bipolarnim poremećajem, a nedavno je otvorio svoju dušu i progovorio kroz kakvu agoniju prolazi. - Želim da me uspavaju u Holandiji, tamo je eutanazija legalna, a pošto je samoubistvo i po svim verama… »
"Hoću da me uspavaju, nemam više snage..." Pevač zaprepastio priznanjem: "Najbolje bi bilo da se ne probudim"
Alo pre 1 dan
Javno govorio o tome da želi da ga uspavaju budući da se teško nosi sa svojim stanjem. Pevač Bojan Tomović se godinama bori sa bipolarnim poremećajem, a nedavno je šokirao priznanjem. Tada je javno govorio o tome da želi da ga uspavaju budući da se teško… »
Vesti dana »

Gore alarmi zbog 4 pojave: Rhmz izdao upozorenje za celu Srbiju za tri dana, sutra najgore!
Blic pre 55 minutajoš 59 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 53 povezane

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 41 minutajoš 30 povezanih

Rastu tenzije u školi u Mirijevu: Novom direktoru iz SNS stigle instrukcije da dovede policiju u školu i zabrani ulazak odraslima
Nova pre 30 minutajoš 32 povezane